Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 1631/1718 anonim ***** válasza:
Made, veszélyeztetett terhesként jó indulatból mondtam hogy ne parázd túl mert ártasz vele csak. Elhiszem hogy félsz, mindannyian féltünk/félünk. Lehet pont azt ragadtam ki mert pont azt találtam érdekesnek. Támadj nyugodtan csak ne itt azokat akik semmi rosszat nem mondtak. Kiforgatásból jeles vagy!
okt. 8. 10:25
 1632/1718 anonim ***** válasza:

Kicsit elszabadultak itt az indulatok úgy látom. Én azt gondolom, hogy fontos, hogy mindenki úgy élje meg a várakozást, terhességet, friss szülőséget, ahogy neki “jól esik”. Ha kell sok teszteléssel, ha kell egyetlen teszttel, aggódva vagy lazán, vitaminnal vagy anélkül.. Nem vagyunk egyformák. Ha valaki tanácsot kér próbáljunk segíteni, ha valaki csak ki akarja írni a baját az is rendben van és ha egy válasz rosszul esik azt is le lehet írni kedves módon is. Az anyuka élet még rengeteg kéretlen okoskodást, beszólást fog hozni. Próbáljunk meg legalább mi kedvesek lenni.

Üdv, a csoport hippije Sz

Amúgy én épp nem tudom hanyadik dpon járok, talán 5, de az is lehet hogy 9. 😅 Tesztelek olcsó tesztekkel szórakozásból minden nap. November elején megyek dokihoz.

okt. 9. 07:05
 1633/1718 A kérdező kommentje:

Nagyon jol megfogalmaztad Sz😊

Nagyon drukkolok🍀🥰 en is imadtam igy tesztelni🙈😅

okt. 9. 09:26
 1634/1718 anonim ***** válasza:

Sziasztok Én most aggódom és félek 6 nap van a nem vártig és poénból csinaltam reggel egy tesztet biosynex tesztet és nagyon halványan látni valamit szabad szemmel de ez szerintem nem pozitiv vagy nem tudom és most aggodom hülye voltam h csináltam

KT

okt. 9. 09:46
 1635/1718 A kérdező kommentje:

KT - par nap mulva ismetelj megbizhato teszttel. Elozmenyet ismerve tudom, hogy most nehez lehet.

Az ovudat tudod? Mert en peldaul csak ahhoz tudtam szamolni, mert a ciklusom kaotikus volt, hiaba sejtettem hany nap van a nemvartig, sose ugy jott ahogy kellett volna.

okt. 9. 09:53
 1636/1718 anonim ***** válasza:

Nem néztük most nem feszultünk rá hogy most na baba csak élveztük egymás társaságát igazából és ez is csak poenbol lett volna ..

Az lesz köszönöm

KT

okt. 9. 10:12
 1637/1718 A kérdező kommentje:

Akkor meg barmi lehet, drukkolok neked🍀🤞

Lehet pont ez hozza el a sikert😊 majd irj hogy alakul😊

okt. 9. 10:59
 1638/1718 anonim ***** válasza:
Sajnálom KT az aggodalmat! Megértem. Én is így leszek valószínű ha lesz pozitív tesztem. Gondolok rád.
okt. 9. 15:39
 1639/1718 anonim ***** válasza:

Hát köszönöm a biztatást de most ilyen barnás foltok vannak a wc papiron ugy h szerintem csak valami szelem csik vagy minek hívják sokan

KT

okt. 9. 21:58
 1640/1718 anonim ***** válasza:

Ti láttok ezen valamit?

[link]

okt. 10. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!