Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 1611/1719 anonim ***** válasza:

Made, ezeken ne gondolkodj! Erősödő teszt sem garantál semmit, de halványodó sem. Gondolj arra hogy minden rendben lesz! :)

Nekem ma holnap van ovu. Bízom ebben a ciklusban.

Sz :)

szept. 30. 06:10
 1612/1719 anonim ***** válasza:

Próbálok pozitív maradni. A mindennapi szurira úgy tekintek, mint valami csodaszer. :))

Igyekszem legtöbbször jókedvű lenni, kacagni.. sokat kacagni. Fülöncsípem a huncut bánatot, mert azt most nem engedhetem be a fejembe/szívembe. Ilyen tudatos rég nem voltam. Persze, vannak botlások.. de mondom: igyekszem. :)))

Drukkolok neked!

Made

szept. 30. 07:07
 1613/1719 anonim ***** válasza:

Én sem tudok sok mindenhez hozzászólni🫤 nem teszteltem ovu teszttel, kb 2-3 hcg tesztet csináltam, probléma mentesek a várandóságaim, nem csináltattunk semmilyen plusz vizsgálatot. Amiben volt tapasztalatom azt igyekeztem megosztani. Én is nézegetek minden nap ide, de az elejéhez képest nagyon meghalt sajnos a beszélgetés. Gondolom a suli/ovi kezdés is befolyásolja sokaknak az idejét.

Inez

szept. 30. 07:45
 1614/1719 A kérdező kommentje:

Kérdező is itt van, csak nyaralunk😊🏝️🍹

De ettol fuggetlen neha benezem van-e történés, de inkább pihentem, mar amennyire ez lehetséges kisgyerekkel es pocakkal😁

Mindig varom a híreket mindenkirol es nagyon szurkolok, hogy jojjenek a babocak🥰

Mesélni jelenleg nem igazán tudok, holnap belepek a 22.hetbe es majd 8an megyek a dokimhoz. Pici E igazi orokmozgo, akar csak a tesoja🥰

szept. 30. 08:09
 1615/1719 anonim ***** válasza:

Akkor mondom:

Ma voltam kontrollra. Nődögél, közel 6 mm a petezsák (5+2 hét). 18-án újra kell menjek, illetve programáltattam hematológushoz (oda november 1-re kaptam időpontot).

Bízom benne, hogy minden rendben lesz... 🙏

Made

okt. 1. 09:49
 1616/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Tegnap voltunk dokinál minden rendben van

Szépen dobogott a pici szíve kicsit azért megnyugodtam ☺️

Naptár szerint 8+2 vagyok ma a doki 7het korulit mondott. Mondjuk amilyen rendszertelen volt a ciklusom nem lepodok meg.

Háziorvos táppénzre vett mert nehéz fizikai munkát végzek (gyári munka)

Védőnő jovoheten keres szóval nincs más mint előre.

Sok sok pihenés hogy szép nagy legyen a babóca.🥰

Xerya

okt. 1. 10:32
 1617/1719 A kérdező kommentje:

Gratulalok lanyok🥰

Made nagyon drukkolok, hogy szepen cseperedjen😊🍀

okt. 1. 12:38
 1618/1719 anonim ***** válasza:

Made gratulálok a picihez reméljük jó erős baba lesz belőle.

Sok sok pihenés és minden rendben lesz ☺️

Xerya

okt. 1. 16:52
 1619/1719 anonim ***** válasza:

Csajok, előrehozták a hematológiámat, jövő hétfőn kell menjek. 🥳

Ez feldobta a napom.. féltem, hogy késő lesz a november 1. Mert ha valami olyan van, akkor legalább tudnak segíteni.

Made

okt. 3. 13:36
 1620/1719 anonim ***** válasza:

Ez szuper hír! :) nem lesz semmi gond.

Sz

okt. 4. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!