Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Made, ezeken ne gondolkodj! Erősödő teszt sem garantál semmit, de halványodó sem. Gondolj arra hogy minden rendben lesz! :)
Nekem ma holnap van ovu. Bízom ebben a ciklusban.
Sz :)
Próbálok pozitív maradni. A mindennapi szurira úgy tekintek, mint valami csodaszer. :))
Igyekszem legtöbbször jókedvű lenni, kacagni.. sokat kacagni. Fülöncsípem a huncut bánatot, mert azt most nem engedhetem be a fejembe/szívembe. Ilyen tudatos rég nem voltam. Persze, vannak botlások.. de mondom: igyekszem. :)))
Drukkolok neked!
Made
Én sem tudok sok mindenhez hozzászólni🫤 nem teszteltem ovu teszttel, kb 2-3 hcg tesztet csináltam, probléma mentesek a várandóságaim, nem csináltattunk semmilyen plusz vizsgálatot. Amiben volt tapasztalatom azt igyekeztem megosztani. Én is nézegetek minden nap ide, de az elejéhez képest nagyon meghalt sajnos a beszélgetés. Gondolom a suli/ovi kezdés is befolyásolja sokaknak az idejét.
Inez
Kérdező is itt van, csak nyaralunk😊🏝️🍹
De ettol fuggetlen neha benezem van-e történés, de inkább pihentem, mar amennyire ez lehetséges kisgyerekkel es pocakkal😁
Mindig varom a híreket mindenkirol es nagyon szurkolok, hogy jojjenek a babocak🥰
Mesélni jelenleg nem igazán tudok, holnap belepek a 22.hetbe es majd 8an megyek a dokimhoz. Pici E igazi orokmozgo, akar csak a tesoja🥰
Akkor mondom:
Ma voltam kontrollra. Nődögél, közel 6 mm a petezsák (5+2 hét). 18-án újra kell menjek, illetve programáltattam hematológushoz (oda november 1-re kaptam időpontot).
Bízom benne, hogy minden rendben lesz... 🙏
Made
Sziasztok.
Tegnap voltunk dokinál minden rendben van
Szépen dobogott a pici szíve kicsit azért megnyugodtam ☺️
Naptár szerint 8+2 vagyok ma a doki 7het korulit mondott. Mondjuk amilyen rendszertelen volt a ciklusom nem lepodok meg.
Háziorvos táppénzre vett mert nehéz fizikai munkát végzek (gyári munka)
Védőnő jovoheten keres szóval nincs más mint előre.
Sok sok pihenés hogy szép nagy legyen a babóca.🥰
Xerya
Gratulalok lanyok🥰
Made nagyon drukkolok, hogy szepen cseperedjen😊🍀
Made gratulálok a picihez reméljük jó erős baba lesz belőle.
Sok sok pihenés és minden rendben lesz ☺️
Xerya
Csajok, előrehozták a hematológiámat, jövő hétfőn kell menjek. 🥳
Ez feldobta a napom.. féltem, hogy késő lesz a november 1. Mert ha valami olyan van, akkor legalább tudnak segíteni.
Made
Ez szuper hír! :) nem lesz semmi gond.
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!