Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Majd irj Made hogy mi volt hetfőn😊
Mar en is izgatott vagyok, hogy kedden lathatom pici E-t🥰
Megírom szívesen.
Sajnos most elfogott a rossz érzés.. ez a bizonytalanság, hogy még itt van-e velünk.. remélem, csak túlgondolom. 😭😭
Nem bírok 18-ig várni.. dokim mondta is, ha szeretnék előtte menni, akkor majd hívjam.
Hát most hívtam, úgyhogy kedden megyek is hozzá magánba.
Az a baj, hogy a tegnap éjjel túl jól aludtam, nem keltem fel pisilni s ez egyből gyanús lett.. nagyon el vagyok keseredve.. 😭😭
Immár lesz, ami lesz.. legalább a hemát előrehozták.
Made
Made ne gondolj ilyesmire! Nekem is az a kevés tünetem is elmúlt anno a kisfiammal és mégis gond nélkül kihordtam.
Sz
Kinek mi a túlzás!
Azért, mert te olyan nyugodt vagy, nem jelenti azt, hogy más is az... valaki hangot sem ad a félelmeinek (sem szóban, sem pl. itt, írásban), de attól még ugyanúgy benne van az az érzés. Az is vajon mennyivel jobb, hogy magában görcsöl?
Ráadásul köszönöm szépen, de nekem jól esik kiadni magamból jót s rosszat egyaránt.
:))
Úgyhogy maradok "túlzott, de nekem így pont jó" Made.
Ja nekem mindegy Made :)
Nem volt bennem rossz szándék, véleményemet mondtam el tudtommal szabad. Nem voltam alpári, sem bunkó hogy támadj. Megfordítom akkor, félj, gorcsolj add ki magadból mi is itt kertünk tanácsot anno csak nem egy elmaradt pisi miatt hanem vérzés, barnázás, gorcsoles, és egyéb komoly tünet miatt :)
Nem csak a pisiről szólt az egész, te csak ezt ragadtad ki.
Tanácsot sem kértem, csak leírtam, hogy félek.. valamilyen szinten ki akartam adni magamból. Mert nekem még mindig így esik jól..
Én ismerem a testem.. feltűnik, ha 2óránként nem járok pisilni. Feltűnik, ha átalszom az éjszakát. Feltűnik az is, hogy 2 hét intenzív (tűréshatáron belüli) görcsölés elmúlik.
Ráadásul próbálom keresni, hogy mégis mit vettél támadásnak, abból, amit írtam. Abból, amit úgymond magyarázatként írtam.
De biztos igzatok van, ha sikerült így lepontozni. :)
Vagy az a baj, hogy nem leszek nyugodt, mert az interneten egy NoName ember azt mondja, hogy "nagyon túlzás"?
Maradok túlzott parázós, ha van okom rá. És maradok hangadó is, ha arra van szükségem.
Made.
"Maradok túlzott parázós, ha van okom rá. És maradok hangadó is, ha arra van szükségem."
-> Csak nem itt.
Kioktatásra nincs szükségem. Hallgató fülekre viszont igen.
Sok sikert mindenkinek! Boldog babavárást, kitartást a szülésig/szülésben.
És kívánom, hogy bepozisodjon az, akinek még nem sikerült!!
Felcsesztem magam, bocsi. :))
Made.
Szeretnem ha ez a csoport megmaradna tamogato csoportnak, ahol barmit kiirhatunk magunkbol, amit csak szeretnenk. Akar babara varva, akar az elso hetek, honapok, evek… ugy gondolom egy jo kis csapat alakult ki, meg ha neha kicsit meg is all a beszelgetes.
En is a parazok taborat erositem, de orulok annak ha valaki sokkal lazabban, nyugodtabban tudja kezelni ezeket a helyzeteket.
Nem vagyunk egyformak es tovabbra is nyugodtan irjatok ki mindent magatokbol ami felemeszt. En erre biztatok mindenkit❤️ nem vagytok egyedul!
Benne van a pakliban szerintem mindenkinel, hogy egy adott helyzetben tulsagosan magara vesz valamit, ezzel sincs problema, mindent meglehet beszelni🙂 mindenkinek mas a kozlesi formaja, mindenkinek megvan a maga igazsaga🙂
Bar most az elet egy olyan fordulatot hozott, ami osszetori a szivem (most meg nem allok keszen beszelni errol, de nem baboval kapcsolatos) de igyekszem pozitivan, emiatt a dolog miatt pedig meg inkabb igy gondolkozni es cselekedni.
Probaljunk tovabbra is osszetartani es tamogatni egymast❤️
Es kerem az “ujakat” hogy valami megkulonbozteto nevet, szamot hasznaljatok☀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!