Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nekem volt már hogy túlázott, de attól nem lett teszt csíkom csak mintha a kontroll elfolyt volna oldalra úgy nézett ki.. de lehet ha mégjobban elázik átfolyik oda is.. nem tudom..
Sz
Nekem túláztatva 3 napja pozitív. Olyan igazi pozitív-pozitív. Ha rendesen csinálom, még nem jön ki. 29. ciklusnap.
A múlt hónapban is próbáltam ezzel a "módszerrel", de akkor full fehér maradt, leszámítva a kontrollcsíkot.
Gyógyszertárban javasolták ezt a módszert az ilyen megszállott tesztelőknek, mint én. "Ki van próbálva" alapon.
Vajon ez létezik? 😱
Hát ez érdekesen hangzik. Igazából max úgy tudom elképzelni, hogy a kontroll csíkkal reagál ugye a vizeletben valami alap hormon és ahogy túláztatod visszafolyik a már reakcióba lépett termék, de hogy miért köt/ragad oda a teszt helyre azt nem tudom elképzelni. Vagy lehet ha sokat áll a vizeletben egy idő után a hasonló szerkezet miatt az alap fehérje is kapcsolódik a teszt részhez.. de az meg nagyon kockázatos lenne akkor és túl sok álpozitív lenne.. szóval fogalmam sincs mitől lehetne pozitív, ha nem terhességtől. Hanyadik dpon vagy?
Sz
Lh teszt pozitív volt 8-án. 9-én lehetett ovu, így legfeljebb a 14. DPO-n vagyok.
Ha most így kiadja áztatva a tesztcsíkot, akkor a múlt hónapban miért maradt a teszt áztatva is hómező?
Ha 14. dpon máshogy nem jön ki szerintem engedd el ezt a ciklust :( Sajnálom :(
Lehet hibás teszt sorozat
Sz
Hát igen, Sz. Ez így reálisnak hangzik.. csak az ember bolondul kapaszkodik.
(Amúgy kétféle tesztet próbáltam ugyanezzel a módszerrel, mindkettőn kijött, s ha úgy nézem, erősödött. Milyen kár, hogy normálisan nem jön ki.)
Made
A sima kékek és az alsó 10-esek. A 2 piros 20as.
A HCG feliratos pálcikák 1 márka. A sima kékek pedig egy másik. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!