Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1581/1719 anonim ***** válasza:

Nekem volt már hogy túlázott, de attól nem lett teszt csíkom csak mintha a kontroll elfolyt volna oldalra úgy nézett ki.. de lehet ha mégjobban elázik átfolyik oda is.. nem tudom..

Sz

szept. 23. 15:18
 1582/1719 anonim ***** válasza:

Nekem túláztatva 3 napja pozitív. Olyan igazi pozitív-pozitív. Ha rendesen csinálom, még nem jön ki. 29. ciklusnap.

[link]

szept. 23. 15:53
 1583/1719 anonim ***** válasza:

A múlt hónapban is próbáltam ezzel a "módszerrel", de akkor full fehér maradt, leszámítva a kontrollcsíkot.

Gyógyszertárban javasolták ezt a módszert az ilyen megszállott tesztelőknek, mint én. "Ki van próbálva" alapon.

Vajon ez létezik? 😱

szept. 23. 15:56
 1584/1719 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekesen hangzik. Igazából max úgy tudom elképzelni, hogy a kontroll csíkkal reagál ugye a vizeletben valami alap hormon és ahogy túláztatod visszafolyik a már reakcióba lépett termék, de hogy miért köt/ragad oda a teszt helyre azt nem tudom elképzelni. Vagy lehet ha sokat áll a vizeletben egy idő után a hasonló szerkezet miatt az alap fehérje is kapcsolódik a teszt részhez.. de az meg nagyon kockázatos lenne akkor és túl sok álpozitív lenne.. szóval fogalmam sincs mitől lehetne pozitív, ha nem terhességtől. Hanyadik dpon vagy?

Sz

szept. 23. 16:25
 1585/1719 anonim ***** válasza:

Lh teszt pozitív volt 8-án. 9-én lehetett ovu, így legfeljebb a 14. DPO-n vagyok.

Ha most így kiadja áztatva a tesztcsíkot, akkor a múlt hónapban miért maradt a teszt áztatva is hómező?

szept. 23. 16:31
 1586/1719 anonim ***** válasza:

Ha 14. dpon máshogy nem jön ki szerintem engedd el ezt a ciklust :( Sajnálom :(

Lehet hibás teszt sorozat

Sz

szept. 23. 16:56
 1587/1719 anonim ***** válasza:

Hát igen, Sz. Ez így reálisnak hangzik.. csak az ember bolondul kapaszkodik.

(Amúgy kétféle tesztet próbáltam ugyanezzel a módszerrel, mindkettőn kijött, s ha úgy nézem, erősödött. Milyen kár, hogy normálisan nem jön ki.)

Made

szept. 23. 18:37
 1588/1719 anonim ***** válasza:
Na így még érdekesebb… Remélem holnap kijön rendesen.
szept. 23. 19:17
 1589/1719 anonim ***** válasza:

Ezek a fura tesztek:

[link]

(De úgy érzem, meg fog jönni, mintsem hogy bepozisodjak...)

Made

szept. 23. 19:49
 1590/1719 anonim ***** válasza:

A sima kékek és az alsó 10-esek. A 2 piros 20as.

A HCG feliratos pálcikák 1 márka. A sima kékek pedig egy másik. :p

szept. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!