Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sokkal többet, mint kéne. :)))
10 perc. 🙈
De mondom, a múlt hónapban nem jött ki úgy, mint most..
Ez tök erdekes mondjuk én nekem meg sose volt elázott tesztem de hogy lehet ilyen pozitív? Ha 14.dpo-n vagy mindenhogy ki kéne jönnie, de ezt te is tudod Made.
R
Csajok! Esküszöm, hogy nem jött ki. Na mondom... jó, akkor ezt most visszateszem a pohárba s szépen áztatgatom úgy 10 percig. :)) és akkor kijött.
Na de ezt nézzétek! Mostani 5 mp-es teszt. 😱
Made
Mikor életemben először teszteltem pozitívat (több, mint 1 hét késés után), akkor hamarabb jött ki a tesztcsík.. tehát ahogy ment fel a vizelet, egyből kijött.
Szerintem most is így gondoltam, hogy tökmindegy mennyire erős vagy halvány.. az egyből kell látszódjon (holott tudom, mit ír a használati utasításon.. csak egyszerűen belémégett az első +teszt). S nem vártam 1 percet se, hogy mi lesz az eredmény.
Láttam felment a kontrollcsíkig s nem jött ki a tesztcsík, ezért raktam is vissza egyből. Lehet amúgy is kijött volna, de ezt már nem tudjuk meg.
Na de még nem bízom el magam.. 30. ciklusnapon vagyok. Azért a nőgyógyászoz már a héten megyek, hogy lám, mikortól kell gyógyszerezzek s mit.
Azért érdekes, hogy most jött össze.. a kolléganőm szeptembertől már szülésin van. S ugye amíg együtt dolgoztunk, engem az nagyon megviselt és sokat idegeskedtem meg szomorkodtam.
Remélem most minden rendben lesz. 😊
Jajj de szuper!!!! Nagyon gratulálok!! Na látod ez volt a ludas, hogy egyből vártad. Ez is egy szèp pozitív teszt! Drukkolok nagyon neked!
Sz :)
Köszönöm szépen.
Lesz, ami lesz.. majd megírom a fejleményeket! Addig is bízom a legjobbakban. 🤍
Made
Made gratulálok ez bizony pozi ☺️🤞 Ha voltál dokinál és tudsz bármi fejleményt várjuk ám ♥️
Xerya
3 mm-es a petezsák. Jövő hétfőn kell menjek még vissza s valószínű gyakrabban fog a doki rámnézni, mint egy átlagos kismamára.. amit egyáltalán nem bánok! 🤭
Kaptam hüvelykúpot és vérhígító szurit... érdekes lesz, remélem sikerül!
Ez nagyon jó hír! Megkérdezhetem hogy az előző veszteség hogy volt? Azért érdekel mert nekem nem mondtak semmit, hogy kellene gyógyszer pluszban vagy valami a vetélés miatt.. az egyetlen tanács amit kaptam hogy 2-3 ciklust várjunk.. lehet nekem is hamarabb kellene orvoshoz mennem majd ha esetleg megint sikerül?
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!