Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Azt hittem, korábbról itt vagy, csak lemaradt a név a végéről. 🙈
Made
Meg is kaptam a kérdésed (minden várandós poszthoz odakotyogok 🫣), ott én vagyok a 2. válaszoló. :)))
Made
Sziasztok drukk a teszteloknek és grat poziknak 😊🤗
KT
Sziasztok!
Én most vagyok 7+1 hetes.
6+4 hetesen voltunk orvosnál és már volt szívhang🥰
Nagyon izgatottak és boldogak vagyunk! 26an ismét megyunk vissza dokihoz, úgyhogy addig is izgulás, remélem továbbra is minden rendben lesz!
Lu voltam :)
Gratulalok Lu😊
Mi ma voltunk a masodik genetikain, nagyjabol jok vagyunk meresben. Sulyban 19+4nek, egyebek alapjan 18nak, alapbol pedig 18+6 vagyok. De maradt a datumom, minden rendben van a kiscsajjal🥰 szepen fejlodik, folyamatosan mozgasban van, igy siman benne van az elmeres🙈 nagy nehezen sikerult csak kepeket csinalni rola, de eleg egyuttmukodo volt😊 mindene szepen fejlodik❤️
1565/ xerya vagyok
Azóta is rendületlenül tesztelek szépen erősödik már csak a magam nyugtatására csinálom a teszteket.
30.-án doki végre .🤞
☺️🥰
Szerintem nem halvány.. erősödik az, szépen-lassan. Persze sokat számítana, ha tudnánk a DPO-t. Ezeknél halványabb ne legyen s akkor már kialakulhat!
Made
Csajok.. valamelyikőtök esett már (akarva/akaratlanul) olyan bűnbe, hogy eláztatta a tesztjét? És úgy lett meg a rózsaszín tesztcsíkja?
Made
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!