Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1541/1719 anonim ***** válasza:

Tesztelek minden reggelente volt pár amire oda tudtam képzelni egy halvány második csíkot, de ma reggel 2 is hómező szóval ha csak nem nagyon kései ovum volt, akkor ez a hónap bukta nekünk, de most nem bánom, mert még 2 kilót le akarok adni.

Sz

szept. 3. 04:05
 1542/1719 anonim ***** válasza:

R-18hetes vagyok nálunk 19hetessen végzik a 2.genetikait.

R161-V-Rendszeressen érzed a baba mozgását? Én még csak néha néha pedig átlagos súlyú vagyok és kicsit aggaszt hogy alig érzem. Minden nap hallgatom a szívhangot hogy legalább abból tudjam hogy minden oké.

Sz-Sajnálom!

M

szept. 3. 06:38
 1543/1719 anonim ***** válasza:

161/V

Igen, én is január közepére vagyok kiírva. 😁 Aztán majd a pici diktál. 😊 Nekem is folyamatosan mozog. Megnehezitette megint az orvos dolgát. 😅 Én már a 16. héttől érzem a mozgását. Kb 18. héttől minden nap beköszön határozott erős ütésekkel. De ez nyilván mindenkinél változó. 😊

Rc

szept. 3. 06:51
 1544/1719 A kérdező kommentje:

Orulok mindenkinek es hogy jelentkeztetek😊

Ahogy nezem sok ev eleji, teli baba lesz🥰 nekunk a hivatalosan kiirt datum februar 11. De nem bannam ha o is pocit elobb jonne, mint a tesoja😁

En a 14.hettol ereztem olyat, mintha belulrol simogatnanak. Ha nem lettrm volna mar terhes, akkor nem tudnam, hogy o volt. Viszont par napja mar eroteljesebben erzem😊 nem surun, de mar egyertelmu😁

Nekem 16-an lesz a masodik genetikai, meg holnap megyek a sajat dokimhoz uh-ra, ott mar tuti kiderul, hogy 100%an kiscsaj-e😁 bar meg lennek lepve ha mast mondana🙈

M - a mehlepeny helyzetetol is fugg mikor erzed. Nekem mindket gyerkocnel mellso fali, mondtak is hogy keson fogom erezni. De nagyjabol hasonloan, igy a 17.hetben ereztem eloszor veluk az egyertelmu “szia, itt vagyok” bekoszonest😁 leginkabb akkor amikor meg fekszek

Szivgangfigyelovel en is legalabb ketnaponta meglesem😊

szept. 3. 07:16
 1545/1719 anonim ***** válasza:

M- oké, bár nekem így sem jön ki a matek :D mármint az a fura hogy két hét van köztünk én ma vagyok 15, akkor te hogy lehetsz 18? A betoltott hetek számítanak. De nem akarok kötözködni meg semmi, félre ne érts nyilván nem te találtad ki hogy jövő héten kell menned :D

R

szept. 3. 09:24
 1546/1719 A kérdező kommentje:
M-el 1 nap kulonbseggel vagyunk kiirva, ugyhogy szerintem o is betoltott 17.het, igy a 18.hetben vagyunk
szept. 3. 09:28
 1547/1719 anonim ***** válasza:

Vv és #19 ti szedtek valamit savasodásra vagy van valami bevált praktikátok?

Én is nagyon szenvedek vele és néha már kb azt érzem, hogy tűzet tudnék okádani. Nekem ajánlották az optacid-et, de ez néha segít csak.

Inez

szept. 3. 09:35
 1548/1719 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, végig követtem a topicot, de nem tudtam írni, annyira csalódott voltam, hogy sosem sikerült a baba. Ma lett pozitív a tesztem, ha minden igaz, május 15-ére leszek kiírva, ami a szülinapom. 😊 Gratulálok minden babásnak, és kitartást a próbálkozóknak! ❤️
szept. 3. 10:30
 1549/1719 anonim ***** válasza:

18. betöltött héttől érzem a mozgását, azóta is mindennapos. Hátsófali a méhlepényem fogalmam sincs mennyit számít, első baba. Amit észrevettem, hogy az egyetlen amitől extran felpörög az a pöttyös kakaós tejital (nem a cukormentes)🤣 Ülő helyzetben nem érzem még, de ha ettem/ittam és elfekszem akkor igen, és a párom is nagyokat tud rácsodálkozni mekkorákat rúg/püföl🤣 Második genetikain olyan jó kis elcsípett képünk lett “boxállásban” kapta le a doki és leginkább a kezével püföl mint rúg😁

Próbálj meg szerintem fekvő helyzetben befelé koncentrálni főleg evés után, de ha egyenlőre nem érzed az sem gond! Engem anyós kérdezgetett állandóan hogy naaa naaa érzed már? Mondanom sem kell akkor kezdtem el parázni, pedig elotte türelmesen vártam hogy majd úgyis fogom érezni.

161/V

szept. 3. 10:39
 1550/1719 anonim ***** válasza:

Azt kifelejtettem M, hogy én is átlagos testsúlyú vagyok, nincs is nagy pocakom (ezért is megszóltak többen🙃). Eddig kb 3-3,5kg plusznál járok, pedig eszem rendesen😊

161/V

szept. 3. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!