Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Lu 7 eve homerozok, ugyh tudok segiteni. Mikor szoktad merni a hodet, hol es hany tizedessel?
R
Szia R!
Reggel egyből felkelésnél még felülés előtt, minden nap 6:30korul mérek, nyelvem alatt és 1 tizedessel.
Lu
Csajok!
Voltam 21.napi hormon vérvételen, és az alábbiak lettek az értékeim;
Progi: 57.56 nmol/L
FSH: 2,50mIu/ml
Estradiol: 134 PG/ml
Mit gondoltok?
Lattam korábban hogy volt közületek más is aki volt ilyen vérvételen!
Lu :)
Marcsak 2 nap (22.-e), es kezdem a tesztelest. 9DPO leszek akkor. Sajnos nem erzek egyelore semmi olyat ami arra utalna hogy baba van, de remenykedek😊
A
A
Szerintem nem ilyen korán nem is fogsz semmit sem érezni. Én is tesztelgettem 9-13dpo-ig mind negatív lett tunetem sem volt. Nem várt mensi napján mensi szeru alhasi szurkalodas, puffadas, derékfájás miatt már bőgtem hogy ez a hónap sem sikerült aztán 2 nap késés után amikor szintén úgy éreztem hogy meg fog jönni ott bujkált bennem a kérdés hogy mi van ha mégis csak sikerült.. Leszaladtam a patikába és már 19+2 hetes kismama vagyok.😊 Ha türelmes vagy, tudsz várni akkor szerintem várj még legalább dpo 12-13ig!😊
Sziasztok!
Kinek hányadik dpo- lett pozi tesztje?
10 dpo és negatív :( Nem vártig még 3/4 nap van.
Reménykedem hogy korán van és van még esély.
Nagyon jó lenne pár siker sztorit olvasni
Kedves 1507-es!
Nekem is negatív volt 10 dpo. Viszont valamit éreztem hogy ez már pedig sikeres hónap lesz!
Másnap este csináltam tesztet (11 dpo) és a lehető leghalványabb kis rózsaszín csík megjelent.
Sírtam, ez egyértelmű.
Ma reggel pedig:
Nagyon reménykedek, érzem hogy minden rendben kell hogy legyen.
2 hónapja 6 hetesen elment a picink:(
Most benvonzom hogy velünk marad!!
Kitartást neked!
Én magamba zuhantam.. teljesen kikészültem. 🥺
Made
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!