Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1491/1720 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Nálunk most megint pihi van, mert sajnos elkezdett rohamosan csökkenni a libidóm 😔 mire eltudok menni orvoshoz az sok idő még. Van valakinek valami bevált csoda módszere? 🥺

F

aug. 13. 03:59
 1492/1720 A kérdező kommentje:

F - kitartast🤞

Nekem fogamzasgatlo mellett volt szinte a beka feneke alatt a libidom es sokszor kellemetlen volt. Nyilvan ez a hormonok jateka is lehet, de ugyan ugy stressz is okozhatja, szoval erdemes esetleg elsokent a stresszt megvizsgalni, nem-e az zavar be. Persze ezeken kivul is lehet sok minden.

Viszont alacsony libidoval is lehet azert mit kezdeni ha a parod partner benne🙂

Nekem tobbsegben a stressz szintem hatarozta meg a gyogyszer utani idoszakban, meg amikor volt egy nagy cisztam, az sem befolyasolta.

Drukkolok, hogy meglegyen az ok🤞

aug. 13. 08:13
 1493/1720 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Tanácsokat szeretnék kérni :)

Most fogyott el a méhpempőm, 1 havi adagot szedtem be, csak kapszula formában.

Ma vagy 3dpo-n szóval még kicsit odébb van hogy kiderüljön sikerült-e.

Viszont gondolkodom hogy vegyek-e ismét méhpempőt vagy sem?

Amennyiben hasznos nem akarom hogy pont emiatt ne sikerüljön a hónap :(

Illetve ha igen, akkor szerintetek érdemes inkább az igazi méhpempőt venni, a kanalasat?

Valahol már olvastam azt is hogy 1 hónap szedés, 1 hónap szünet. Valóban így van?

Amennyiben valaki használta már, tud esetleg tapasztalatot írni?

Köszönöm szépen előre is!

Lu :)

aug. 13. 10:02
 1494/1720 anonim ***** válasza:

Aki hamarabb kezdett el tesztelni, az hany nappal korabban tesztelt? Es mikor latott leghamarabb barmit is?😊

A

aug. 13. 13:47
 1495/1720 anonim ***** válasza:

[link]

Betaraztam 😅 Az ovulacio 13.an megvolt ez fix, alhasi gorcs, tojasfeherje nyak (nagyon sok), 14.-en pedig visszavaltott ilyen vizesebb folyassa.

Remelem nem lesz ezuttal semmi gond

aug. 15. 11:46
 1496/1720 anonim ***** válasza:
A voltam 😊
aug. 15. 11:46
 1497/1720 A kérdező kommentje:

A - en 8.dpo-n kezdtem, 9-en halvany “szellem” pozitiv es a 10-en mar kiveheto volt😊

Viszont ha egy tanacsot elfogadsz, vegyel predit, az a legmegbizhatobb🤞🍀

aug. 15. 12:07
 1498/1720 anonim ***** válasza:

Van egy predim 😊 De ha ugy alakul hogy latok a tobbin csikot akkor utana fogom azt hasznalni 😊

A

aug. 15. 13:51
 1499/1720 A kérdező kommentje:

Lu - neked is akartam valaszolni😊

En a sima mehpempot nem tudtam megenni, egy ideig szedtem kapszulaban, de semmit nem vettem eszre kulonosebben. Nem szedte szet a ciklusokat, ami pozitiv, mert van akinek bezavar

En a sikeres honapban Gal+ multit szedtem, Wtn folattal (de ha Gal+ babavaro akkor nem szukseges melle plusz folat) es Premenst (baratcserje tartalmu). En ezekben hiszek, illetve szopi miatt nem kezdtem el, de a Q10et is sokan dicsertek😊

A - drukkolok🤞🍀😊

aug. 16. 08:43
 1500/1720 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen kedves kérdező!

Én most jelenleg hőmérőzök és az applikáció amibe vezetem folyton változtatja az ovu időpontját a hőm miatt. Szóval így nem tudom hány dpo-n vagyok.

Az fix hogy pozi ovu tesztem aug 9-én volt, és aznap és másnap is jelen volt az a bizonyos nyák, szóval én szerintem 10.-e volt ovuláció napja.

Az alkalmazás 12-re teszi be néha mert az alábbiak alapján volt a hőm:

aug 8: 36.8

9: 36.7

10: 36.5

11: 36.8

12: 36.8

13: 36.9

14: 36.9

15: 36.9

16: 37.2

Esetleg aki ért hozzá, tudna tanácsot adni?

Én úgy tervezem hogy aug 20-án tesztelnék, ami ha 10-et vesszük ovunak akkor 10 dpo, ha a 12-őt vesszük, akkor viszont csak 8 dpo...

Nem tudom mi legyen! :(

aug. 16. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!