Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1481/1720 A kérdező kommentje:

A - azt is jelentheti, hogy nem tudott még megrepedni ha azota is pozitiv. Igy sajnos azt is jelentheti, hogy elmaradt most az ovu, viszont akkor nem biztos hogy jelentkezik a menstruacio. Van akinek ovu nelkul is van verzes, azert fogalmaztam igy

Az ovu tesztelest biztosan nem rontottad el😊 3 napig szoktak normalisnak mondani a pozitivat, azon felul jelezhet gondot, mint hogy nem tud megrepedni. Viszont ezek a kovetkezo ciklusra rendezodhetnek🙂

Meg most is tesztelsz?

Nagyon drukkolok🤞

aug. 10. 19:59
 1482/1720 anonim ***** válasza:

Kérdező, mind szép és jó, amit leírtál.. de csak nem lettem okosabb tőle. 🙈

Rákérdek, ami kikerekítené a történeted: nyák után mikor volt ovu(d)?

A pokoli fájdalom az maga a peteérés(ed)? Ezt megelőzte enyhébb, hosszantartó görcsölés?

Mert nálam minden van. Csak azt nem tudom, most ebből hogy lövöm be.

Made

aug. 10. 20:01
 1483/1720 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

Elozo honapban csinaltam az ovu tesztet, es sikerult is a baba csak kemiai terhesseg lett sajnos.

Ebben a honapban nem tervezek csinalni😊

A

aug. 10. 20:05
 1484/1720 anonim ***** válasza:

Én is ovu tesztelek!

Nekem mindig csak 1 napig pozitiv, és másnap délutánra már negativ.

Nekem 25en van a nem várt de 23an van idopontom nőgyogyaszhoz. 1 hónappal ezelőtt csinaltam, általam vizsgálatra/szuresre. Szóval az a terv hogy 22 én/23an tesztelek aztán bízunk benne hogy bebizonyosodik majd a nodokinal! 🥹 ez lenne az álom!

aug. 10. 23:42
 1485/1720 anonim ***** válasza:

En probalok nem sokkal hamarabb tesztelni majd, mondjuk 20.-26.ig nyaralni fogunk, hatha ugy konnyebb is lesz. (Bar azert rendeltem mar par tesztet, hisz ugyse fogom kibirni😂)

A

aug. 11. 07:41
 1486/1720 A kérdező kommentje:

Made - ez is mindenkinel mas🙈 ovu elott 5 nappal mar termekeny nyak volt nalam, viszont ovuhoz kozeledve nagyobb mennyisegu lett es meg surubb vagy hogy mondjam. Majd ovu utani nap mar szinte semmi.

Sajnos ezert kell minimum 3 honap ahhoz, hogy kiismerd a sajat tested.

Nekem csak a sikeres honapban volt ez az egyszeri hirtelen fajdalom, ami tuti az volt. Elotte honapokban csak folyamatos szurkalast ereztem. Gorcsolgetesek nalam nem voltak, de nalad attol meg lehet elojele🙂

A - ertem es sajnalom😔 remelem most sikeres honapot zartok🤞🤞 zarojelben megjegyzem, en is vittem akkor nyaralni teszteket🙈

1484 - drukkolok, hogy a dokinal jo hireket kapj🤞😊

aug. 11. 08:00
 1487/1720 anonim ***** válasza:

Egyet kettot en is becsusztatok majd a taskaba 🫣😀

Itt egyebkent hogy lehet kepet feltolteni?

A

aug. 11. 09:43
 1488/1720 A kérdező kommentje:

[link]

Ide feltoltod es a linket itt megtudod osztani

aug. 11. 10:19
 1489/1720 anonim ***** válasza:

Koszonom 😊

A

aug. 11. 13:24
 1490/1720 anonim ***** válasza:

Kérdező- ovu nelkul nincs menstruacio, legalabbis biztosan nem 14 napra rá. Ovu utan maximum áttöréses verzes lehet, ami azert van mert az osztrogentől nem tud tovabb epulni a mehnyalkahartya, és leválik, de ez nem normalis menstruacio mert azok a hormonalis valtozasok nem következnek be.

Made-ketfele nyáktipus van. Van a termeketlen és a termekeny tipusu. Menstruacio utan vagy a biztos ovu utan keves feheres, krémes nyák van. Ez a termeketlen. Majd ahogy kozeledsz az ovulaciohoz ez a nyak megvaltozik es sokkal vizesebb lesz a novekvő osztrogenszint miatt. Mar nem feher lesz hanem attetszo. Eloszor csak vizes, sikos, majd a legtermekenyebb nyak ami az ujjaid kozott nyujthato a tojasfeherje szerű nyák. Ez ovu elott par nappal van( ilyenkor kell egyutt lenni), mert ebben a nyakban a spermiumok sokaig el tudnak elni, 72 oraig siman, de akar 5 napig is. Plusz ez a nyak segiti oket feluszni a mehnyakon at. Amikoris eszreveszed ennek a nyaknak a valtozasat, tehat mar nem lesz annyira nyujthato, kevesebb lesz, kevesbe sikos akkor megtortent az ovulacio valoszinuleg. Azert valoszineg mert lehet egy cikluson belul tobb ovu probalkozasa a szervezetnek, jellemzoen pcos eseteben. Az ovut egyuttesen a homerseklet megemelkedesevel es a nyak ujboli termeketlennel valasaval lehet igazolni. Minden ciklusban csak egy ovulacio lehet, illetve egymashoz idoben nagyon kozel lehet ketto, de olyan nincs hogy az ovu utan egy hettel orgazmus hatasara lesz meg egy ovu. Ahogy olyan sincs hogy menstruacio elott egy nappal esik teherbe valaki. Lehet teherbeesni a ciklus huszonixedik napjan is persze csak akkor kb 14 napjara ra lenne menstruacio, tehat az ia tolodik.

Ha van kerdes irjatok

R

aug. 11. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!