Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Köszi Inez! Nekem teljesen színtelen,szagtalan. Már attól félek néha,hogy a magzatvíz 🥴 tegnap felhívtam a dokit,azt mondta ne foglalkozzak vele
D
Elvileg lehet kapni olyan “betetet” ami kimutatja, hogy magzatviz-e. Nem olcso dolog, elso babanal szemeztem vele, de vegul nem vettem.
Viszont szerintem is normalis, minel elorebb haladunk, egyre nagyobb mennyisegu lehet a folyas is. Nekem most is ingadozo, egy ideieg kevesebb aztan par napig tobb. Nem tudom min mulik, de addig nem aggodok, amig szagtalan es nincs szine, stb
Nekem pl a terhesség első jelei között volt a megnövekedett folyás ami kitartott a 14. hétig. Néha színtelen, néha fehéres, de teljesen szagtalan.
Hát csajok én ma totál ágynak dőltem.. Fogalmam sincs, hogy a baba miatt vagy beteg lettem.. Hajnal óta 3x hánytam, egész délután fájt fejem és estére még hőemelkedésem is lett..Ma volt az első nap hogy be kellett vegyek egy Ludeat a savamra, azóta egy fokkal jobb. Orrdugulást sem tudom hova tenni mert pont ilyenkor fordul elő terhesség alatt😅
161/V
Vírus van sajnos🫤 nekem egy nap volt nagyon durva utána már nem volt vészes.
Inez
Sziasztok lanyok!
Ki hogy van? Kik tesztelnek mostanaban?😊
Erdekelne valakit Gal+ babavaro vitamin? Nagy lelkesen berendeltem, hogy most mar betudom szedni, de nem tudom… 3 napi adag hianyzik belole. Tervezestol szoptatas vegeig szedheto. Irhattok privatba is ha erdekes lehet😊
Tegnap vettem észre, hogy ovu környékére érkeztem. Nyulazunk kétnaponta. 😅 Hóvégén kiderül.
Horgolással foglalom le magam..
Made
Sziasztok Én munkába temetem magam ami nem biztos h a legjobb mert kicsit ugy érzem eltavolodtunk a párommal...
Kicsivel több mint két héttel vetélés után együtt voltunk figyelmetlenek voltunk és bennem ment el szerintetek lehet baba az első ciklus nem volt még meg és aggódom ez miat is ...
KT
Sziasztok!
Nekem ma lett pozi ovu tesztem, úgyhogy holnap lesz ovu elvileg (?).
Nagyon boldog vagyok hogy lett pozi ovu teszt! :)
Tegnap nem voltunk együtt, ma leszünk meg szerintem holnap és holnap után. Az úgy jó esélyes szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!