Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1421/1723 anonim ***** válasza:

Peeersze! Szerdán engem röhögött ki a teszt. De ki ma is... premens tünetek már egy hete.

Doki azt mondta, az első havi után már próbalkozhatunk.

Csak egy kicsit vagyok kikészülve. 🤣🤣

júl. 26. 10:08
 1422/1723 anonim ***** válasza:
Made voltam.
júl. 26. 10:09
 1423/1723 anonim ***** válasza:

Már kiírja a neved. :)

Ne add fel. Én 5.én remélem nekünk is ezt mondja a másik doki, hogy lehet próbálkozni a kövi után. Nem tudom most mikor fog megjönni. Meglátjuk.

Sz

júl. 26. 15:00
 1424/1723 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egy ideje nem jelentkeztem, Zs vagyok.

Átolvastam az elmúlt heteket, láttam kérdezte valaki (Bocsi, memoriam mint egy aranyhalé) hogy mit mondott a doki.

Engem nem kellett műteni, teljesen lezajlott. Azt mondta, amint elmúlik a vérzés, nyugodtan élhetünk házaséletet és mehet újra a próbálkozás. De fontos kiemelni, hogy nem volt műtétem, így fizikálisan nem kellett gyógyulnom.

A lelki része más kérdés.

júl. 26. 16:21
 1425/1723 anonim ***** válasza:

Zs, én sokat gondoltam rád! 🤗

Beszélgethetünk privátban, ha szeretnél. :)

júl. 26. 16:27
 1426/1723 anonim ***** válasza:

És őszintén és szívből sajnálom a veszteségeket! Ha szeretnétek beszélni valakivel, írjatok privát üzit. Nem biztos (sőt) hogy érdemben igazán tudok segíteni, de ha már az segít egy picit, hogy valaki “meghallgat” akkor nagyon szívesen állok rendelkezésre! ❤️

A többieknek pedig gratulálok, örülök hogy jól vagytok! Vigyázzatok magatokra 😊

Zs

júl. 26. 16:27
 1427/1723 anonim ***** válasza:

Örülök Zs, hogy jelentkeztél és, hogy nem kellett műtét. Hogy érzed készen álltok újra próbálkozni vagy vártok most?

Sz

júl. 27. 10:44
 1428/1723 anonim ***** válasza:

Zs ugyan így voltam mint te de nekünk akkor is 2 hónapot mondot a doki de párommal beszéltünk kell is az az idő lelkileg is ..

Ki hogy van ?

Sz ti hogy vagytok ?

KT

júl. 27. 21:08
 1429/1723 anonim válasza:

Sziasztok!

Gondoltam hozzatok fordulok régóta olvasom ezt a csoportot egyszer volt egy félelmem gyógyszer mellett aztán végül nem történt semmi. De a napokban beszedtem ugyebár a négy placebó tablettát és nem jött meg… Viszont volt egy ilyen enyhe rózsaszínes folyás amivel azt hittem meg fog jönni de mégse úgyhogy most így gondolkodom hogy csináljak-e tesztet vagy ha igenis nem lenne még túl korai szerintetek csajok?

júl. 28. 22:24
 1430/1723 anonim ***** válasza:

1429 nem korai, tesztelj nyugodtan, de érzékeny fajta teszttel.

Én jól vagyok. Vagyis mostmár, mert sikerült a kórházban valami fertőzést is összeszednem.. Mi szeptemberben szerintem megpróbáljuk újra ha a doki is rábólint. Akkor amúgy ha minden jól alakul vissza megyek dolgozni is. Kell egy pici kikapcsolás. Aztán ha megint sikerül a baba majd megint eljövök. Persze csak ha megengedik hogy 4 órába menjek vissza, amíg nem veszik fel bölcsibe a kisfiam. Anyós vigyázna addig rá, aztán bölcsitől meg 8 órára váltanék

Sz

júl. 29. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!