Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Peeersze! Szerdán engem röhögött ki a teszt. De ki ma is... premens tünetek már egy hete.
Doki azt mondta, az első havi után már próbalkozhatunk.
Csak egy kicsit vagyok kikészülve. 🤣🤣
Már kiírja a neved. :)
Ne add fel. Én 5.én remélem nekünk is ezt mondja a másik doki, hogy lehet próbálkozni a kövi után. Nem tudom most mikor fog megjönni. Meglátjuk.
Sz
Sziasztok!
Egy ideje nem jelentkeztem, Zs vagyok.
Átolvastam az elmúlt heteket, láttam kérdezte valaki (Bocsi, memoriam mint egy aranyhalé) hogy mit mondott a doki.
Engem nem kellett műteni, teljesen lezajlott. Azt mondta, amint elmúlik a vérzés, nyugodtan élhetünk házaséletet és mehet újra a próbálkozás. De fontos kiemelni, hogy nem volt műtétem, így fizikálisan nem kellett gyógyulnom.
A lelki része más kérdés.
Zs, én sokat gondoltam rád! 🤗
Beszélgethetünk privátban, ha szeretnél. :)
És őszintén és szívből sajnálom a veszteségeket! Ha szeretnétek beszélni valakivel, írjatok privát üzit. Nem biztos (sőt) hogy érdemben igazán tudok segíteni, de ha már az segít egy picit, hogy valaki “meghallgat” akkor nagyon szívesen állok rendelkezésre! ❤️
A többieknek pedig gratulálok, örülök hogy jól vagytok! Vigyázzatok magatokra 😊
Zs
Örülök Zs, hogy jelentkeztél és, hogy nem kellett műtét. Hogy érzed készen álltok újra próbálkozni vagy vártok most?
Sz
Zs ugyan így voltam mint te de nekünk akkor is 2 hónapot mondot a doki de párommal beszéltünk kell is az az idő lelkileg is ..
Ki hogy van ?
Sz ti hogy vagytok ?
KT
Sziasztok!
Gondoltam hozzatok fordulok régóta olvasom ezt a csoportot egyszer volt egy félelmem gyógyszer mellett aztán végül nem történt semmi. De a napokban beszedtem ugyebár a négy placebó tablettát és nem jött meg… Viszont volt egy ilyen enyhe rózsaszínes folyás amivel azt hittem meg fog jönni de mégse úgyhogy most így gondolkodom hogy csináljak-e tesztet vagy ha igenis nem lenne még túl korai szerintetek csajok?
1429 nem korai, tesztelj nyugodtan, de érzékeny fajta teszttel.
Én jól vagyok. Vagyis mostmár, mert sikerült a kórházban valami fertőzést is összeszednem.. Mi szeptemberben szerintem megpróbáljuk újra ha a doki is rábólint. Akkor amúgy ha minden jól alakul vissza megyek dolgozni is. Kell egy pici kikapcsolás. Aztán ha megint sikerül a baba majd megint eljövök. Persze csak ha megengedik hogy 4 órába menjek vissza, amíg nem veszik fel bölcsibe a kisfiam. Anyós vigyázna addig rá, aztán bölcsitől meg 8 órára váltanék
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!