Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sziasztok hát nem nyugodtam meg annyira 9,5 mmes petezsak szikhólyag sejthető a barnazasa missed ab jele is lehet szedjem a gyogyszereket és várunk azt javasolta de pici ahoz képest h 6 vagy 7 hetesnek kéne lenni e
KT
Huvelyi uh volt?
Nekem 5-6 hetesnel irt 8mm petezsakot hasi uh-val, meg ovud is csuszhatott es lehet kisebb, nem?
Huvelyivel nézet igen
Junius 12 volt ovu mi is abba bizunk h kisebb csak
KT
Ha tényleg akkor volt ovud akkor 35 nap eltelt már.
Ovutol számítva 26 nappal már pulzálásnak kell lenni.
Ne reménykedj.értelmetlen.
Egy reális nő
Köszönöm a válaszod reális nő.
Tisztaban vagyunk mi is mindennel és a remény hal meg utoljára és történtek már csodák.
Üdv KT
24 .megyek elvileg ő fog rendelni .
KT
Nagyon drukkolok❤️
En most megneztem, biztos ovu utani 31. Napon volt hasi uh 5-6 hetnek irt es 8mm petezsak. Ra 1 hetre mentem es ott mar embrio + szivveres
Tenyleg a remeny hal meg utoljara🤞
En holnap este megyek a 10 hetesre
Egy reális nő- igazad van de azt hiszem nem 26 hanem 22-23 napjara kezd el pulzalni a szivcső.
KT-sajnalom hogy ezt mondom de en sem nagyon remenykednek. Nekem 5+5 naposan volt 17 mm a petezsak, 9 mm 6-7 hetesen sajnos nagyon kicsi :/
R
Egy reális nő, ez picit nyers volt..
KT bízzunk a legjobbakban, és ne keseredj el!
Szurkolok!❤️🤞🏼
161/V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!