Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Na csajok ennyit jelent ha van ismerős a kórházba..
18.an megyek ultrahangra rá néznek mi a helyzet oda bent írtak fel gyógyszert, nospat,magneziumot kell szedni meg még valamit de nem tudom elolvasni délután megyünk kivaltani ...
18.ka azért közelebb van mint 24 meg nyugtató azért
KT
Hát igen "sajnos" sokat nyom a lanton hogy van e az embernek protekciója vagy nem. Örülök neki hogy hamarabb tudsz menni és írtak is fel gyógyszert. Remélem minden rendben lesz veletek.
M
Progesteron exeltis nevű gyógyszert ismeri valaki ?
Jókat olvastam eddig de hát ha ismeri itt valaki
Azt irtak még fel
KT
Én is azt kaptam amikor verzessel kórházba mentem, napi 3x1-et írtak fel, nekünk nagyon bevált😊
161/V
Rutascorbint, és Velfemet is kellett mellé szedjek ezek vény nélkül kaphatóak és szupi termékek😊
161/V
KT - orulok, hogy igy tudtak segiteni😊 jo gyogyszereket kaptal es nemsokara itt az idopontod is😊 en masnap megyek uh-ra este🙂
En mar nem emlekszem, hogy anno pontosan milyen progit irtak fel, de szerintem mindegyik hasznal. Rutascorbint en is kaptam melle
161/V - a Velfem mire jo? Olyat nem szedettek akkor velem🙈
Éjszaka elmentem pisilni és rozsaszines nyak folyott belőlem, ami reggelre barnás színű lett inkább.. Felhívtam az orvosomat azt mondta ha elkezdenék gorcsolni egyből surgossegi, ma pedig szigorú agynyugalom, magnézium és elvileg 24 órán belül el kell múljon…
Járt már valamelyikotok így? 14 hetes vagyok ma leptem be..
161/V
Neked már korábban is volt, nem? Akkor nem láttak hematómát vagy ilyesmit? Nem lehet, hogy az okozza? Vagy lehet csak valamiért neked könnyebben pattan el ér. Nővéremnek volt ilyen neki se mondtak semmi mást csak ezt amit neked. Ő szinte végigfeküdte a terhességet meg szedte a magnéziumot, de nem lett baj. Kitartás!
Sz
Orvosod mas nem mondott?
Nekem a 12.het utan anno abba maradt, viszont egy ér barmikor elpattanhat.
Nekem peldaul most hogy voltam 8 hetesen, az ultrahangos nő majdnem megvolt lepve, hogy nem volt verzes, baranazas, mert annyira hajszaleres ott minden korulotte.
Ha van lehetoseg egy uh-ra elmenni barhova, csak hogy megnyugodj
De szerintem minden rendben van🤞 kitartast es pihenj sokat😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!