Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sziasztok. Én ma megyek dokihoz elvileg hétfőn töltöttem a 10.hetet. Sajnos csak mostanra kaptam időpontot sztkba ugyanis a magán nőgyógyász akihez szoktam járni elérhetetlen. Iszonyat hosszú volt ez az időszak de ma végre kiderül hogy minden rendben e van. Tüneteim kb nincsenek egyedül a melleim érzékenyek illetve többet eszek ezen kívül semmi. Nagyon izgulok hogy rendben legyen minden de azzal nyugtattam eddig magam ha baj lenne akkor szerintem a testem már jelzett volna.
Kt remélem minden rendben lesz veled. 🙏🏻
M
KT - ahogy itt is olvasgattal, keteselyes a dolog, viszont nem kell annyira megijedni. Nalam progeszteron hiany miatt volt barnazas, nekem a gyógyszerek visszafogtak. Próbálj megnyugodni es pihenj🤞 erosek ezek a picurkak, hinnunk kell benne❤️
M - majd irj🤞🤞
Ugyan igy vagyok, mint te. Eltunt minden tunetem, egyedul a szoptatas fáj, ami maradt. En jövő het pénteken megyek uh-ra, elvileg ott leszek 10het körül.
Kisfiak éjszakara belazasodott, reggel hányt, alig aludtam valamit, o halisten azert tudott pihenni amig hatott a gyógyszer, nemsokára visszük dokihoz
KT! Szurkolok nagyon. Sokszor a rózsaszín csak elpattant ér vagy hematóma vagy bármi lehet. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
M! A tünetek jönnek-mennek. Nekem a kisfiammal semmi nem volt.
Drukkolok mindenkinek aki ma megy!
Sz
Ohh basszus kérdező. Nálunk is tombol a rokonságban ez a vírus. 2 gyerek is volt vele kórházban.😔
Inez
Naa voltam dokinál menstruáció szerint 10hetes lennék méretek alapján 9hét. Minden rendben van vele🥰
Nem igazán izgulok a tünetek miatt mert a lányomnál nekem sem volt semmi tünet csak a mellfájdalom.
Kérdező jobbulást a kisfiadnak😊
Mi ez a vírus? Félénk még nem ért ide szerintem legalábbis nem hallottam még róla 🙈
Hát nem lettem okosabb semmit nem csinalta doki meg se vizsgalt se hog, július 24re van uhra időpontom. Addig várakozás hurra..
Meg folsav szedjek ennyi
KT
Esetleg menny be a kórházba az ügyeletre ott biztos megvizsgálnak. Én mindenképpen kérnék egy uh-ot ilyen esetben.
M
M - örülök, hogy minden rendben van😊 kerek 9 hetesnek mértek?
KT - en is biztos utana mennek, főleg igy a hetvege előtt, ha ne adj isten progi kellene vagy valami.
Nálunk a gyerekorvos nem mondott sokat. Hanyas utan jobban lett, de most ujra lázas. Nagy eséllyel megint hanyni fog, mert nem fogadott el semmit. Cserélnék vele ha lehetne, borzalmas így látni. Igyekszem itatni, hogy a kórházat elkeruljuk🤞
9+3nak mérte az orvos. Így pont egy héttel van lemaradva. De előző terhességem alatt is 2héttel volt kisebb a baba végig szimplán csak picike volt mindig is és most is. Így még a szülés dátumát se számolta ki majd legközelebb augusztus 8.án megyek azt mondta majd akkor korigálja a dátumot.
Ohh szegény 😔 Ilyen melegben még jobban veszélyes a hányás hamarabb kiszárad :/ Remélem hamar rendbe jön és nem kórház lesz a vége😔🙏🏻
M
Akkor nem sok van koztunk, penteki meres alapjan ma vagyok kerek 9😊
Nalam ugy nez ki csak ovukkal van/ volt csuszva, bar most ovuhoz kepest is meg van 3 nap, de mar emiatt nem aggodok🙂
Szivverest neztek? Mondtak milyen eros a szivverese?😊
Az mar akkor genetikai lesz, ugye?
Igyekszem etetni, itatni amikor jol van, illetve ilyenkor nagyon jol jon hogy cicizik meg. Ma csak a lakasban van frissito furdozes, nem merem kivinni, mert kitudja hogy tegnap nem kapott-e napszurast vagy “csak” virus…. Most még hat a lazcsillapito, orulnek ha tobbet nem kellene adnom neki, de atlagban 2-3 napos lazai szoktak lenni, semmi egyeb tunet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!