Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1311/1723 anonim ***** válasza:

Az én szülinapom is mindjart itt lesz legalább a család tudja mit vegyenek majd😅

Rendes látod tudta még várni kell😁

KT

2024. júl. 5. 09:43
 1312/1723 A kérdező kommentje:

Neked akkor megvan a legjobb szülinapi ajándékod❤️

Nekünk kisfiam volt az ajándékom😊 szülinapom elott nem egész 2 hettel teszteltem pozitívat akkor😊

Igen, nagyon örülök neki😁 bar neha magamnak tudnek sütni, kivanom a sütiket is😂🙈

2024. júl. 5. 09:49
 1313/1723 A kérdező kommentje:

Tul vagyok az uh-n, szerencsere megnyugtattak😊

Baboca 1,84cm, eros szivverese van(179) es igy 8+1 hetnel jarok, amivel tenylegesen kijon a matek is😊a kiirt datumok februar 13 lett

Eszmeletlen kedvesek voltak es alapos vizsgalat volt, mindent elmondott es elmagyarazott😊 meg azt is kiemelte, hogy ebben az elso trimeszterben nagyon vigyazzak magamra, pedig nem latott semmi aggasztot uh-n

2024. júl. 5. 15:42
 1314/1723 anonim ***** válasza:

Na de jó örülök 😊 akkor csak óvatosan 😊

Én is azt meg akarom kérdezni dokitol majd mit javasol mert nem egy könnyű melom van ..

KT

2024. júl. 5. 16:36
 1315/1723 A kérdező kommentje:

Biztos azt fogja javasolni, hogy ebben az elso idoszakban csak ovatosan, bar nemtudom, hogy mukodnek a dolgok, hogyan lehet minel elobb kiszallni a munkabol. Tappenz?

12kg-nal nem emelek tobbet🙈 kisfiamnak nem lehet nemet mondani, ha nyugos, de azon kivul rajta vagyok, hogy pihenjek is😊

2024. júl. 5. 18:51
 1316/1723 anonim ***** válasza:

Az a baj kevesen vagyunk vezető vagyok még és 4 raklapokat egyedül leszdek le pakolon el szinte és mellete irodai dolgok és kasszázás ugy h általában ketten vagyunk egy nap ezért aggodom én nem kerhetem tőlük hogy annyira figyeljenek rám

Amugy igen tappenzel és mikor megszulsz onnan vagy gyesen.

KT

2024. júl. 5. 20:00
 1317/1723 anonim ***** válasza:

SZ- sajnalom ami tortent, de sajnos varhato volt azert egy ideje latszott hogy nem oke. Remelem nem kell muteni es kitisztul magatol.

Zs- szinten nagyon sajnalom, kitartast, remelem hamar osszejon a szivarvanybaba.

Én ma vagyok 6+3, semmi tunet, csak hogy mindig fazok (első kettőnél is csak ez volt). Semmi gorcs, semmi rosszullet semmi :D abszolut nem erzem magam terhesnek

R

2024. júl. 5. 21:45
 1318/1723 A kérdező kommentje:

KT - talan ha a raklapokat nem neked kéne lepakolni, talán a többi még okes lehetne egy ideig, de ha jofej a dokid a kiirnak tappenzre mar az elejetol😊

Addig meg óvatosan, lassan, bem kapkodva

2024. júl. 6. 07:20
 1319/1723 anonim ***** válasza:

Hát igen, nálam nem volt annyira meglepő, de azért így sem könnyű azt elárulom. Ma indult be a rendes vérzés végre. Nem tudom ilyenkor ez az új ciklus 1 napja vagy ilyenkor nincs is ciklus még vagy mi van, de majd a doki biztos felvilágosít. Remélem így nem kell várnunk majd hogy tovább próbálkozhassunk. Érzem hogy ezután minden rendben lesz bármilyen hülyén is hangzik. Meg nagyon rá akarok feküdni az egészséges életmódra.

F! Te hogy vagy? Hol tartasz a ciklusban?

2024. júl. 7. 15:36
 1320/1723 anonim ***** válasza:
Sz voltam
2024. júl. 7. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!