Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
A hajszaler talan jobb, mint a hematoma. Meg ott azert sok eros verzest olvastam, de szoritok hogy minden rendben legyen🤞
Tudom, hogy most igy erzed, de nincs 2 egyforma terhesseg😊
Nemtudom merre laksz, feletek nincs foglaljorvost.hu-n valaki? Tudom, hogy a korhazba, sztk-ba botrany ami van…
Nalam amikor gond volt es a dokim nem tudott fogadni, utaztunk 1 orat, ott talaltam hamar dokit. Bar nyilvan a hosszabb kocsiut se annyira jo ilyenkor
Sziasztok
Ki hogy van?
V hogy vagy?
Kérdező gyerkőc?
KT
Nagyon orulok neked 161/V❤️😊
En azt onszorgalombol kiiktattam amig be nem toltom a 12. Hetet🫣🫣 volt egy rozsaszines esetunk, aztan nem akartam kockaztatni
Mi epp a dugoban vergődünk, gyerkoc alszik de izzad, mint….
Fel3ra van idopontunk, remelem picit kipiheni magat. Igazabol otthon se lenne huvosebb, csak a venti fujna ra
Te hogy vagy KT?😊
Na örülök hogy minden kettőtoknel okes minden .
Én meg vagyok aggodok a barnázás miat várom mikor hat a gyógyszer.
Normális h cici érzékenysegen és derék és fáradtságon kívül semmit nem érzek?
Remélem minden rendben de közben meg is ijesztettek ugy hogy ja..
KT
Sziasztok, rég nem írtam, de figyelemmel kísértelek Titeket.
Nagyon sajnálom, aki elvesztette a picijét! 🖤 Sok erőt es kitartást csajok, drukkolok, hogy minél előbb legyen ismét pozi tesztetek. 🤞🏻🤞🏻
Örömmel olvastam, hogy sokatoknál minden rendben van a picivel. 😊
Ma vagyok 13 hetes és semmilyen tünetem nincs a fáradékonyságon kívül. 😁 Azt mondta a dokim, hogy örüljek neki, nem feltétlen muszáj tünetnek lennie.
Múlt héten voltunk a genetikan, ahol kiderult, hogy kisfiunk lesz és minden rendben van vele. 🩵 Attól kezdve jött el a pillanat, hogy elkezdtem élvezni a terhességet. Legközelebb csak 3 hét múlva kell majd mennem, de eddig minden uh-n izgett-mozgott a drága. 😊
Rc
KT - irtam mar, 12 hétig barnaztam gyógyszer mellett es igazából nem foglalkoztak vele. Marmint ilyen kis aprosagkent volt jelen. Pár nap és lathatod a picurit😊
Rc - nagyon gratulálok ❤️ örülök, hogy minden rendben van veletek😊
Tüneteim amugy nekem sincsenek olyan vészesen. A szoptatas faj, ebben a melegben szet csúszik a vernyomasom amitol szedulok, illetve most mar faj a fogam😅 tegnap szerintem a kocsiba megsultem, azota faj a fejem
Én kórházba vagyok. Az üres petezsák mellett méhen kívüli is van.
Sz
Nagyon sajnalom Sz😔
Nem ertem, eddig hogy nem vették eszre a mehen kivulit…
Mi ilyenkor a protokoll? Muteni kell?
Kitartast, barmi van irj nyugodtan, itt vagy akar privatban. Kitartást❤️
Ohh basszus Sz sajnálom, kitartás hogy nem vették észre eddig basszus 🥺
Műteni kell?
KT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!