Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sziasztok! Na hát ez érdekes helyzet most. Tegnap ugye mentem a magánba ultrahangra, hogy kitisztultam e. Sajnos nem, de azt mondta a nagyobb probléma hogy méhen kívül is van valami (40mm) szóval nem is olyan nagyon pici és haza se menjek hanem azonnal kórház. Na a kórházban csináltak vérvételt és ultrahangot. A hcg 9 szóval szinte semmi ezért azt mondta a nő szerinte a méhen kívüli dolog fel fog szívódni de azért az ügyeletes orvost is megkérdezi. Ő is jött, ő is megnézett mondta hogy ott a méhben petezsák azt műteni kell. Kérdeztem hogy és a méhen kívüli? Ő olyat nem látott. Szóval este meg volt a missed ab műtét most pedig reménykedem hogy lesz még egy ultrahang mielőtt hazazavarnak (és másik doki), mert azért eléggé aggódom hogy az egyik szerint azonnal kórhàz haza se mehetek a másik meg hirtelen nem lát semmit.
Sz
Nagyon sajnalom Sz😔
Remelem ma egy jo dokit kapsz, aki alaposan megnezi, hogy mit is lattak neked maganba.
Majd irj, ha tudsz! Kitartast❤️
Ha a puffadast leszamitom, akkor elso gyerkocnel a 12. Het korul volt olyan hasam, mint aki jollakott.
Most 10 hetes vagyok es ha nem kiser puffadas, nem latszik semmi.
Viszont hatrahajlo mehem van, ami genetikai hajlam mellett meg inkabb arra hajaz, hogy keson kezd latszani a pocak
Te ki vagy?
Sziasztok!
Én 8 hetes vagyok de mar kerdezgetik hogy baba van-e. Nekem a harmadik baba lesz. Elvileg minnel tobbedik annal jobban latszik. Amugy velem minden ok, semmi tunetem.
SZ sajnalom a kalvariadat.
R
10hetes vagyok szintén harmadik baba és már látszik rendessen hogy nem töltött káposzta van a hasamba🙈😅
Sz kitartást kívánok.🙏🏻
M
Amugy ha par nappal korabban jon a kerdes, siman irtam volna, hogy mar latszik. De ra kellett jojjek, hogy az elso kajatol szamitva puffadok hol jobban, hol kevesbe, de ha reggel a tukor ele allok, nem igen latok kulonbseget🙈
En amugy jelenleg 1kg pluszba vagyok, ami az elso terhessegemhez kepest szuper, ott az elso 12 hetben 5kg-t hiztam😅
Amugy sok minden genetika, de igen, a tobbedik terhessegek elobb latszodnak, mert nem ugy alakulnak vissza a hasizmok sem es sokan nem is tudjak, hogy szetnyilva maradt. En figyeltem, de nem volt kapacitasok edzeni, igy 1cm szetnyilassal kezdtem a terhesseget. Amugy elso gyerkoc ota ha eszek valamit az egybol latszik, ugyhogy szerintem nalam ezert se buktato a pocak🙈🙈🫣🫣
Bocsi ha ossze vissza lett, napok ota most eloszor ebredtem ugy, hogy nem faj a fejem😊
Én ma vagyok 14+3, de szerintem még mindig nem tipik terhes hasam van, pedig vekonyan kezdtem a terhességet. Nalam érdekesen alakult a súlygyarapodás/vesztés. 4-6.héten híztam, 3 hete fogytam 2kg-t amit azóta is tartok. Jaaa és puffadok pár napja mint az állat.
Kérdező, én pont ma keltem fejfájásra😩 Mennyi a napi panadol limit?
161/V
Nincs is jobb amikor játszanak a hormonok es minden is ingadozik🙈 a puffadas borzalmas, kisfiamnal nem volt ennyire veszes
Megmondom őszintén, en 2 nap fejfajas utan vettem be 1et es mar csak borogattam. Igaz kb 10 órába telt es nemtudom mennyi borogatasba, de végre elmúlt. Azota a fogam se faj... De szerintem ha nagyon nem mulik 2t biztosan lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!