Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Megjött csajok 😁 nem vagyok elkeseredve mert 90%ban biztos voltam benne hogy csak tréfálkozik a testem ebben a nagy melegben + a hónapban kezdtem dietazni.
F
Sajnálom F! Akkor a most következő ciklus lesz a tietek! :)
Sz
Nagyon cuki vagy! ❤️ hálistennek én most nyugodt állapotba érkeztem az utóbbi hónapokban,es nem görcsölök rá🥰
Nektek mondott valamit a doki?
F
Sziasztok
Igazából most nem babás kérdés jobban a vetélőkhöz szól.
Hála istennek ma haza jöhetem ki tisztultam teljesen az ultrahangok szerint igy nem kellet kuret . A kérdesem az hogy kinek mit javasolt a doki mennyit várjanak? Meg kinek mikor múlt el a vetélési vérzés?
Lelkileg szarul vagyok de megyek holnap már dolgozni mint h becsavarodjak.
Bocsánat h ilyeneket kérdezek csak érdekel más felé h van mit mondanak .
KT
Nekem 4-5 nap alatt elmúlt. 1 hónap szünetet kellett tartanunk és utána próbálkozhattunk tovább!
Lelkileg az idő segít tényleg. Szánj magadra egy kis énidőt!!!
Nekem a jóga is sokat segített (Orsi termékenységi jóga)
Kitartást nektek csajok!! ❤️
F
KT!
Május 23, missed ab után (első terhesség, 2. "próbálkkzásból") 2 hétig pecsételgettem. Június 28-án megjött rendesen, így most hóvégére nem várom. De nem fűzök hozzá nagy reményeket... nem hiszem, hogy sikerült.
Vérzés lejártával zöld út az együttlétnek. Első mensi után lehet próbálkozni.
(Ahogy olvasgattam, valszeg azért kell megvárni az első havi vérzést, hogy legyen mihez datálni a magzatot. Viszont sok olyat is olvastam, ahol nem várták meg az első mensit, próbálkoztak és nem is jött meg azután..)
Hát én a műtét után 6 napig véreztem még. Előtte 2 hetet. Tegnap múlt el és nekem 2-3 ciklust mondtak várni. Erre 5.-én még rákérdezek mikor megyek megint dokihoz.
Sz
Nekem uh szerint ki tisztultam de még mindig van olyan hogy jön ki darab akkor jobban vérzek csak nem emlékszem doki mit mondot meddig normalis ha vérzek de szerintem pár nap még aztán megyek vissza
Igen ugy is gondoltam h majd oktoberbe újra rá térünk lelkileg is feldolgozuk .
KT
Kitartast lanyok es lelki feldolgozast!❤️❤️❤️
Erkezni fognak sorban a gyonyoru szivarvany babak🥰
Van aki hisz egy kicsit a spiritualis dolgokban?
Nekem volt 2 ilyen kis termekenyseg “kabalam”, amit majd szeretnek tovabb adni, amikor mar tul leszunk mi is a kritikus idoszakon, hogy masnak is szerencset hozzon👣
Nekem régen 3hónapot mondtak mised ab után.
Kitartást kívánok nektek és mielöbbi sikeres hónapot! 🙏🏻
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!