Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1721/1751 anonim ***** válasza:

Szia KT!

Nem késő, ne aggódj, 13+6 hetesig ajánlott elvégezni az első genetikait. Én amikor foglaltam az időpontot korábban akkor kérdezték is hogy hol tartunk, mert 13+6 után már nem használhatóak az eredmények, a rendellenességek szűrésére. Végül ha jól emlékszem pont 13 hetes voltam aznap amikor mentünk és minden rendben ment :) Úgyhogy szuper lesz az időpont és minden rendben lesz nálatok is!

Lu voltam

jan. 7. 07:53
 1722/1751 anonim ***** válasza:

Szia

Köszönöm szépen kicsit meg nyugodtam sokan mondták az már késő de nem tudok mit tenni a karacsony és szilveszter miat ez van

KT

jan. 7. 08:13
 1723/1751 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok! Rég jártam erre és örömmel olvasom sokan babásak lettetek. Szívből gratulálok mindenkinek ❤️ én nálam még azóta sem érkezett el a csoda, de előrébb vagyok már hisz 3 hónapja 23 cisztát találtak a petefészkeimen amelyek lassan már eltűnnek 🤗 szedem a sok vitamint, teázok és remélem mihamarabb csatlakozók énis hozzátok ❤️

F

jan. 7. 13:44
 1724/1751 anonim ***** válasza:

Sziasztok

F ez szuper hogy javulsz és kiderült drukkolok h minél előbb

Ki hogy van?

KT

jan. 11. 06:52
 1725/1751 A kérdező kommentje:

Itt vagyok, ne haragudjatok, kisse megvisel a terhesseg vege, nem tul komfortos egy ideje🙈

KT - hivatalosan 12-13+6 között kell meglennie, szoval teljesen jo vagy😊

F - drukkolok, hogy mihamarabb teljesüljön❤️

Mi ma voltunk uh-n, kiasszonyka tovabbra is pici, 2,5kg korul mozog, igy mar biztosan max 3kg lesz, igy most gyorsan beszerzek meg pici ruhakat😊 teljesen lent van, egyszerre nyomja a holyagomat es tapossa a bordaimat🙈

Nekem is a heten meglesz minden utolso vizsgalat, holnap pedig kezdem az nst-ket😊 ma vagyok 36 hetes kereken

Amikor van energiam jovok es olvaslak benneteket, kivancsi vagyok es erdekel kinel hogyan alakulnak a dolgok, minden rendben van-e😊

Kitartast mindenkinek❤️

jan. 14. 17:05
 1726/1751 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én is már a terhesség végén vagyok, 34 hetes leszek holnap. Hihetetlen hogy igy elment nem?

R

jan. 14. 20:57
 1727/1751 anonim ***** válasza:

Én rettentően félek januar 28 olyan messze érzem

Reggeli hányás kb 3 korty viz után már megyek is mell érzékenység és ennyi

Kérdező kitartás

KT

jan. 15. 21:54
 1728/1751 A kérdező kommentje:

Nagyon rohan az ido!

Bar nekem a vege tenyleg keseredes es kinszenvedes, ma elment a nyakdugo nagy resze, ugyhogy bizom benne azok taborat erositem, akik meg igy is hetekig kihuzzak😁

KT - tudom hogy ilyenkor pokoli lassunak tunik az ido, na majd meg 2 uh kozt is kivarni az idot, de minden rendben lesz😊 megugorjatok az elao merfoldkovet, a masodik utan pedig sokkal nyugodtabb leszel😊

jan. 16. 20:49
 1729/1751 anonim ***** válasza:

Nekem megint pozitív a tesztem, de lassan ebbe már semmi újdonság. Meglátjuk most lesz e a csoda és akkor egy nagyon köröm rágós időszak jön vagy ettől is búcsúzunk és gyorsan ahogy jött megy is.

Az legalább biztos hogy amúgy könnyen esek teherbe szóval a műtét után is remélem ilyen gyorsan menni fog. (Ha lesz műtét és nem történik most csoda)

Sz

jan. 18. 06:11
 1730/1751 A kérdező kommentje:
Sz - sokat gondolok ratok, borzalmas lehet amin mostaban atmesz. Viszont kivanom, hogy műtét előtt teljesüljön a csoda es valamelyik baboca maradni akarjon🤞 de ha jol emlekszem ha meg is szukseges lenne a mutet, az is hamarosan itt van, igy iden mar biztosan megfoganhat a csodababátok🌈👣❤️
jan. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!