Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 1691/1718 A kérdező kommentje:

KT - nagyon szepen erosodik!🍀❤️

Ezek az uj tesztek ilyenek, de az elozo kettohoz kepest sokkal erosebb😊

En beleestem abba a hibaba, hogy naponta teszteltem es panikoltam, mert lassan erosodott… de a tied egyertelmuen eros 2 csikos lett😊

Xerya - szerintem bizhatsz a megerzeseidben, nekem is teljesen mas a ket varandossag elso perctol kezdve🙂 varjuk az uh beszamolot, megmutatja-e magat karacsonyi meglepinek😊

dec. 8. 07:15
 1692/1718 anonim ***** válasza:

Inkább csinálj digitálisat.

Sz

dec. 8. 07:48
 1693/1718 anonim ***** válasza:

Sz te hogy vagy ?

KT

dec. 8. 11:16
 1694/1718 anonim ***** válasza:
Szerintem tegnap/ma van ovu. Borzasztóan görcsölök, ami nem hiszem hogy normális. Próbálkozunk tovább. Kedden megyek dokihoz kiharcolom hogy írjon fel legalább progeszteront hátha az segít megtartani ha újra elindulna valami amíg nem derül ki mi a gond. Kövi ciklus elején megyek hormonokat nézetni. Szedünk mindketten 800 féle vitamint addig is. Meglátjuk.
dec. 8. 19:34
 1695/1718 anonim ***** válasza:
Sz voltam
dec. 8. 19:34
 1696/1718 anonim ***** válasza:

Kitartás

Én is jövö héten veszek digitális tesztet de csak majd januárban megyek dokihoz vagy nem tudom

KT

dec. 8. 22:18
 1697/1718 A kérdező kommentje:

Sziasztok😊

En ma voltam uh-n, reszben nyugodt vagyok de azert kaptam olyan infokat amikrol nem igazan olvasni konkretat.

Ovu alapjan ma vagyok 30+6, de meres alapjan csak 29+3. Ez meg a legkisebb gondom, a belei echogének, ezt nem is magyarazta el igazan es sok infot nem is talaltam rola.

Jovo het kedden megyek a sajat orvosomhoz, meg majd vedonohoz, nagyon kivancsi vagyok ők mit mondanak majd. Most azert picit aggodok.

Koponyavegű a kisasszony amugy, minden mas jo, teljesen befurta magat, igy csak a fulecskejerol kaptam kepet🙈

dec. 9. 12:54
 1698/1718 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma vagyok 28+5.nagyon nagy mar a hasam, mar kezd nehany dolog nehezkes lenni.

SZ- nagyon sajnalom hogy elment

Kerdezo neked kitartast.

R

dec. 9. 21:04
 1699/1718 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Ma csináltam digitális tesztet most ugy érzem végre biztosan boldog lehetek mert erős a picike 😊😍

[link]

dec. 12. 10:24
 1700/1718 anonim ***** válasza:

Bocsánat a link nem lett jó

[link]

KT

dec. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!