Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
KT - nagyon szepen erosodik!🍀❤️
Ezek az uj tesztek ilyenek, de az elozo kettohoz kepest sokkal erosebb😊
En beleestem abba a hibaba, hogy naponta teszteltem es panikoltam, mert lassan erosodott… de a tied egyertelmuen eros 2 csikos lett😊
Xerya - szerintem bizhatsz a megerzeseidben, nekem is teljesen mas a ket varandossag elso perctol kezdve🙂 varjuk az uh beszamolot, megmutatja-e magat karacsonyi meglepinek😊
Kitartás
Én is jövö héten veszek digitális tesztet de csak majd januárban megyek dokihoz vagy nem tudom
KT
Sziasztok😊
En ma voltam uh-n, reszben nyugodt vagyok de azert kaptam olyan infokat amikrol nem igazan olvasni konkretat.
Ovu alapjan ma vagyok 30+6, de meres alapjan csak 29+3. Ez meg a legkisebb gondom, a belei echogének, ezt nem is magyarazta el igazan es sok infot nem is talaltam rola.
Jovo het kedden megyek a sajat orvosomhoz, meg majd vedonohoz, nagyon kivancsi vagyok ők mit mondanak majd. Most azert picit aggodok.
Koponyavegű a kisasszony amugy, minden mas jo, teljesen befurta magat, igy csak a fulecskejerol kaptam kepet🙈
Sziasztok!
Én ma vagyok 28+5.nagyon nagy mar a hasam, mar kezd nehany dolog nehezkes lenni.
SZ- nagyon sajnalom hogy elment
Kerdezo neked kitartast.
R
Sziasztok
Ma csináltam digitális tesztet most ugy érzem végre biztosan boldog lehetek mert erős a picike 😊😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!