Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 1651/1718 anonim ***** válasza:

Nekem holnap van a terminus de semmi jele, hogy kiszeretne bújni. Első perctől kezdve kb 5-6 nap lemaradásban volt, úgyhogy gyanítom ez is lehet az oka. Elég nehezen bírom, minden megmozdulás kellemetlen és terhes már.

Inez

okt. 15. 16:47
 1652/1718 anonim ***** válasza:

De jó Inez, akkor már lassan szülsz. Október a kedvenc hónapom, de egy októberi gyerekem se lett :D

Én 21 hetet töltöttem, jelenleg eseménytelen minden

R q

okt. 15. 23:18
 1653/1718 anonim ***** válasza:
100%

Na csajok csak panaszkodnom kellett. Ma megszületett villám sebességgel a kislányunk. Sok sikert kívánok a továbbiakban mindenkinek!🤗

Inez

okt. 16. 17:03
 1654/1718 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!
okt. 16. 17:37
 1655/1718 anonim ***** válasza:

Gratulálok ☺️ sok boldogságot és jó egészséget kívánok.

Xerya

okt. 17. 05:18
 1656/1718 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen!🤗

Inez

okt. 17. 07:32
 1657/1718 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Ki hogy van ? Már ha van még itt valaki

KT

okt. 27. 21:09
 1658/1718 anonim ***** válasza:

Mi jól vagyunk.Ma vagyok 12+2 menstruáció alapján de a doki 1 héttel kissebbet mert. 4.en megyünk 12 hetes ultrahangra már nagyon izgulok hogy minden rendben legyen.

Halaisten a reggeli rosszulletek is el múltak talán az iszonyatos álmosság és a hús undor maradt meg egyedül.

Xerya

okt. 28. 09:35
 1659/1718 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is jól vagyunk. Ma vagyunk 13+3. Múlt héten voltunk genetikain, hálistennek mindent rendben találtak.

Már kerekedik a poci is, nagyon imádom hogy már látszik is!

okt. 28. 11:20
 1660/1718 anonim ***** válasza:

Én tegnap bevásároltam vitaminokat, férjem is elkezdett szedni, várom ez a ciklus hogy alakul. Most vagyok 8.ik ciklus napon szóval még odébb van az ovu. A nődoki időpontot lemondták, szóval kérek majd újat, ha látom kb mikor lesz ovu.

Sz

okt. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!