Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nekem holnap van a terminus de semmi jele, hogy kiszeretne bújni. Első perctől kezdve kb 5-6 nap lemaradásban volt, úgyhogy gyanítom ez is lehet az oka. Elég nehezen bírom, minden megmozdulás kellemetlen és terhes már.
Inez
De jó Inez, akkor már lassan szülsz. Október a kedvenc hónapom, de egy októberi gyerekem se lett :D
Én 21 hetet töltöttem, jelenleg eseménytelen minden
R q
Na csajok csak panaszkodnom kellett. Ma megszületett villám sebességgel a kislányunk. Sok sikert kívánok a továbbiakban mindenkinek!🤗
Inez
Gratulálok ☺️ sok boldogságot és jó egészséget kívánok.
Xerya
Sziasztok
Ki hogy van ? Már ha van még itt valaki
KT
Mi jól vagyunk.Ma vagyok 12+2 menstruáció alapján de a doki 1 héttel kissebbet mert. 4.en megyünk 12 hetes ultrahangra már nagyon izgulok hogy minden rendben legyen.
Halaisten a reggeli rosszulletek is el múltak talán az iszonyatos álmosság és a hús undor maradt meg egyedül.
Xerya
Sziasztok!
Mi is jól vagyunk. Ma vagyunk 13+3. Múlt héten voltunk genetikain, hálistennek mindent rendben találtak.
Már kerekedik a poci is, nagyon imádom hogy már látszik is!
Én tegnap bevásároltam vitaminokat, férjem is elkezdett szedni, várom ez a ciklus hogy alakul. Most vagyok 8.ik ciklus napon szóval még odébb van az ovu. A nődoki időpontot lemondták, szóval kérek majd újat, ha látom kb mikor lesz ovu.
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!