Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 1681/1718 anonim ***** válasza:

V kitartás és köszönöm

Sz nagyon sajnálom ettől félek én is hogy gond lesz egyszerűen bennem van a félelem

KT

dec. 5. 10:06
 1682/1718 A kérdező kommentje:

KT - Tudom hogy nehez de bizzunk a legjobbakban! Ezek a tesztek nem igazan megbizhatoak, lassan mar a legjobbak sem. Nekem is az elejen stagnalt szinte napokig. Nagyon drukkolok neked hogy minden rendben legyen🤞❤️ terveztel meg tesztelni?

Sz - ❤️

161/V - kitartast nektek!❤️ az jo hir hogy zart vagy. Pihenosebbre kell fognod vagy maszkalhatsz?

dec. 5. 19:27
 1683/1718 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 17+4 lassan telnek a napok. 23.an megyünk ultrahangra reméljük végre ki derül hogy kisfiú vagy kislány lesz aznap leszek 20+1.

Tipikus terhes tüneteket leszámítva halaisten minden rendben van velünk.🙏

Xerya

dec. 5. 19:50
 1684/1718 anonim ***** válasza:

Holnap reggel fogok tesztelni az lesz a 3 nap hogy nem jöt meg remélem erősebb lesz a csík és a baba is most nagyon bízok benne

Elevitet szedek ugy tűnik ez segít

KT

dec. 5. 22:51
 1685/1718 anonim ***** válasza:

Sziasztok ez a ma reggeli tesztem 3 napja hogy a nem várt nem jöt d

[link]

KT

dec. 6. 07:20
 1686/1718 A kérdező kommentje:

Xerya - ott mar csak megmutatja magat😊 tunetek alapjan van tipped a nemere?😊

KT - en erosebbnek latom az elozonel🤞nagyon drukkolok🍀🌈👣❤️

Nekem a 14.dpo-nal par napig nem erosodtek a tesztek aztan megindult, viszont se a predi se a facelle nem lett soha dyestealer… pedig neztem soakig es a digi is kesobb valtott…

dec. 6. 08:27
 1687/1718 anonim ***** válasza:

Igen szigorú pihi van😊 Lehet én aggódom túl de már néha a mosogatást is soknak érzem😅 Minden apró keményedést, szúrkálódásnál pánik😅

161/V

dec. 6. 12:23
 1688/1718 A kérdező kommentje:

Szerintem tul a 30.heten mar alapbol is nehezkesen megy minden, foleg ahogy halad elore az ido is🙈

Pihenj ha megteheted es ne foglalkozz semmivel😊 a koszos edeny a ferjeket os megvarja😁

dec. 6. 15:11
 1689/1718 anonim ***** válasza:

Teljesen más ez a terhességem mint a fiammal 8 évvel ezelőtt.

Én kislányra tippelek és igazabol 1 ember kivételével körülöttünk mindenki ugyanezt mondja hát kíváncsian várjuk. Mindegy mi lesz csak egészséges legyen más nem számít.

Tegnap kaptam 20. Ára időpontot ultrahangra már nagyon várom,izgulok ☺️

Xerya

dec. 7. 14:49
 1690/1718 anonim ***** válasza:

Sziasztok ez elég erős hogy 5 nappja nem jöt a nem várt?

[link]

Vagy erősebbnek kéne lennie ?

KT

dec. 8. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!