Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
V kitartás és köszönöm
Sz nagyon sajnálom ettől félek én is hogy gond lesz egyszerűen bennem van a félelem
KT
KT - Tudom hogy nehez de bizzunk a legjobbakban! Ezek a tesztek nem igazan megbizhatoak, lassan mar a legjobbak sem. Nekem is az elejen stagnalt szinte napokig. Nagyon drukkolok neked hogy minden rendben legyen🤞❤️ terveztel meg tesztelni?
Sz - ❤️
161/V - kitartast nektek!❤️ az jo hir hogy zart vagy. Pihenosebbre kell fognod vagy maszkalhatsz?
Én ma vagyok 17+4 lassan telnek a napok. 23.an megyünk ultrahangra reméljük végre ki derül hogy kisfiú vagy kislány lesz aznap leszek 20+1.
Tipikus terhes tüneteket leszámítva halaisten minden rendben van velünk.🙏
Xerya
Holnap reggel fogok tesztelni az lesz a 3 nap hogy nem jöt meg remélem erősebb lesz a csík és a baba is most nagyon bízok benne
Elevitet szedek ugy tűnik ez segít
KT
Xerya - ott mar csak megmutatja magat😊 tunetek alapjan van tipped a nemere?😊
KT - en erosebbnek latom az elozonel🤞nagyon drukkolok🍀🌈👣❤️
Nekem a 14.dpo-nal par napig nem erosodtek a tesztek aztan megindult, viszont se a predi se a facelle nem lett soha dyestealer… pedig neztem soakig es a digi is kesobb valtott…
Igen szigorú pihi van😊 Lehet én aggódom túl de már néha a mosogatást is soknak érzem😅 Minden apró keményedést, szúrkálódásnál pánik😅
161/V
Szerintem tul a 30.heten mar alapbol is nehezkesen megy minden, foleg ahogy halad elore az ido is🙈
Pihenj ha megteheted es ne foglalkozz semmivel😊 a koszos edeny a ferjeket os megvarja😁
Teljesen más ez a terhességem mint a fiammal 8 évvel ezelőtt.
Én kislányra tippelek és igazabol 1 ember kivételével körülöttünk mindenki ugyanezt mondja hát kíváncsian várjuk. Mindegy mi lesz csak egészséges legyen más nem számít.
Tegnap kaptam 20. Ára időpontot ultrahangra már nagyon várom,izgulok ☺️
Xerya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!