Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sziasztok!
Ki hogy érzi magát?
Nekünk sikerült a gyerkőccel benyalni ezt a hasmenős, hányos vírust. Így a 3.trimeszterben nem olyan izgalmas, de igyekszünk túl élni. Valakinek valami bevált praktika esetleg hányás csillapításra?
Inez
Jobbulast nektek Inez!
Sajnos a tipikus koplalos kajak es sok folyadek mellett nem tudok erdemben hozza szolni, ha nagyon nem akar mulni, erdemes orvostol kerdezni, vannak gyogyszerek amik segitenek
Nalunk csak egy kis megfazas ebben a bolondos idojarasban, ezen kivul jol vagyunk. Izgatottan varjuk a penteki genetikait😊
Szia Inez!
Első trimeszterben én is elkaptam a hányos vírust és az orvosom B6 Egis-t írt fel,miután ezt megittam nekem elmúlt.Jobbulást🥰
Köszönöm🤗
Éjszaka már tudtam aludni, úgyhogy jobb egy kicsit már a helyzet.
Inez
Sziasztok!
Tegnap voltunk uh-n, végre a férjem is bejöhetett! Hatalmas élmény volt mindkettőnknek☺️ Picurka most sem volt szégyenlős, igazolta a 12 hetes uh-n mondottakat😁 Velünk minden oké!❤️ Olyan durva, hogy már a 16. betöltött hetet tapossuk, pedig még csak most csináltam a pozi teszteket!
Ti hogy vagytok, ki hol tart?😊
161/V
Szia 161/V🙂
Nagyon orulok nektek❤️
En is betoltottem a 12. hetet, holnap megyunk az elso genetikaira🤞
Ferjem bejohetne, de gyerkoccel megyunk igy nemtudom meg mi lesz🙈
Sziasztok!
Mostanra sikerült mindent végig olvasnom. Úgy érzem mintha személyesen is ismernélek már titeket! :)
Gratulálok a pici csodákhoz!
Illetve őszintén sajnálom a veszteségeket. :( Sajnos tudom milyen érzés.
Szerintetek késő van már ide csatlakozni?
2 ciklussal ezelőtt volt egy kémiai terhességem. Múlt ciklusban sajnos nem jött össze valamiért, pedig nagyon bíztam benne.
Most mindennél jobban remélem hogy augusztus lesz az igazi! Már nagyon várjuk!!!
Most tervezem kipróbálni a GAL vitamint, viszont nem tudom hogy a sima vagy a GAL+ legyen-e..Ti mit gondoltok?
Szia😊
Koszontunk kozottunk, barmikor varunk mindenkit szivesen😊
Egy nevet majd adj magadnak te is😊
Sajnalom a veszteseged!
En Gal pluszt szedek, eloszor a multit szedtem es vettem hozza wtn folsavat, most pedig mar a Gal plusz babavarot szedem, mindkettot vegig lehet szedni szoptatas alatt is🙂 en megvagyok vele elegedve nagyon
Drukkolok, hogy ti is hamarosan babasak legyetek🤞🥰
Szia #1437!
Én is így érkeztem ide.. 3 napig olvastam! :))
Majd veled izgulok augusztusban (végén), ez már a mi havunk lesz!
Fel is készültem egy új közmondással: "Májusi baba, aranyat ér!" 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!