Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Elég régóta megfigyeltem, hogy a 2 havim közt görcsölök, ami 1-2 napot kitart.
Tegnap óta most is érzem.. hogy ezután lesz-e peteérés vagy már megvolt.. gőzöm sincs. :)))
A nyákot má bele sem merem keverni a sztoriba. 😅
Made
*már
Amúgy ugyanezt éreztem akkor is, amikor összejött a baba.
Made
Nekem altalaban ilyenkor gorcsol a hasam 3-4 napot, azt hogy elotte vagy utana van ovu azt nem tudom pontosan. Most kezdtem el homerozni ebben a ciklusban. Ugyhogy kiderul nemsokara 😁 2 Naponta egyutt vagyunk parommal, es remenykedek hogy nem lesz ismet kemiai. Ket kisfiam elsore sikerult. Nem tudjatok esetleg mitol lehetett ez a kemiai most?
A
A!
Kiváncsi vagyok a görcsös eredményre. :)
Próbáltam rákeresni, hogy mikor van ez.. de kb. csak olyanokat kaptam, hogy lézetik ovus fájdalom bla-bla.. de nem lettem okosabb egyik cikktől sem.
A folyásokat sem vágom...
Szűz vagyok ebben a témaban és hihetetlen, hogy mennyire felvilágosulatlan! 🙄
Esküszömremondom.. jó lenne egy ismeretterjesztő dokufilm erről...
Made
Igen, sajnos sok mindent nem talaltam en sem. Elozoleg nem figyeltem egyik probalkozasnal sem hogy mikor mit hogyan 😀 Megis sikerult.
Nyak mar van 2 napja, ez a tipikus nyulos. Ugyhogy kivancsi leszek.
Ha megtudtam valamit jelentkezek 😁
A
En szivesem leirom, hogy mit tapasztaltam, hatha valakinek erdekes lehet,viszont tenyleg mindenki mas.
Elso gyerkocnel a tervezesnel csak ovu teszteltem es nagyjabol jegyzeteltem egy appba, viszont azt hozza teszem, hogy nekem szules elott soha semmilyen fajdalmam, tunetem nem volt. Onvizsgalat es nyak figyeles volt, a nyakot es ovu teszteket osszefigyelve tudtam, hogy kb mikor varhato. Elso gyerkocre 1 evet vartunk es Premens honapban jott ossze.
Most a masodik babonal, szules utan 26 honappal jott meg eloszor a menstruaciom. Mindenben mas volt mint elotte es pokolian ereztem mindent, folyamatosan szurkalo erzesek voltak. Itt is szinte egybol ovu teszteltem, onvizsgalat, nyak es appba vezettem most mindent.
Ha teszteltek es nyakot figyeltek, akkor szinte pontosan belehet lőni az ovut. Sokan viszont eskusznek a homerozesre, de az ugye utolag mutatja es fontos a pontos meres. De itt is ido, mire az ember kitapasztalja, hogyan is reagal a teste. Ő az 5. honapban megfogant es szinten Premens honap volt. Nala viszont biztos vagyok az ovuban, mert akkor ejjel pokoli fajdalomra ebredtem.
Viszont hőmerozni egyiknel se hőmeroztem.
Illetve vele az elso igazi pozitiv teszt elotti napokban elment a farkasetvagyam, nem kivantam semmit es olyan fura ereztem magam…
Szoval tenyleg par honap mire tenyleg meglehet ismerni a testunket, de teljesen megéri😊
Es nalunk tenyleg a legsikertelenebbnek hitt honapban fogant, nem pedig akkor amikor sokat tudtunk egyutt lenni.
Talan kozhely amit sokszor irok, de tenyleg akkor jonnek, amikor ok szeretnenek😊
Elozo honapban csinaltam ovu tesztet, ovulaciotol viszont folyamatosan pozitiv volt, nem volt negativ eredmenyem, ugyhogy most azt nem igazan akarom, nem tudom hogy valamit elrontottam vele vagy sem.
Most egyelore figyelem a testem hogy mikor jelzi az ovut.
Erdekes szules elott en sem ereztem ezeket a kozepidos fajdalmakat.😊
27.re nem varom, kivancsi leszek hogy most sikeres lesz e honap. ☺️
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!