Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1461/1723 anonim ***** válasza:

KT, sok helyen láttam/olvastam, hogy a hasonló helyzetben lévők együttlétei után már nem is jött meg a havijuk. Szóval még az első mensit sem várták meg.

Mi sem figyeltünk a missed ab-om után, de nekem azóta már 2x megjött..

Hátha neked nem fog. 🤞

Az eltávolodás érdekes... külön téma. Nekem borzasztó nehéz, mert az én emberem nem igazán tud támogatni és vígasztalni, ha kell.. de próbálom elfogadni. Első perctől ilyennek ismerem.. olyan hideg-rideg. Nekem kellett.. 😅😅

Made

aug. 9. 12:28
 1462/1723 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem elozo honapban volt egy kemiai terhessegem, ugyhogy ez a masodik honap hogy probalkozunk. Epp az ovumat varom, ami 12.e kornyeken kellene hogy legyen :) Harmadik baboca lenne, ha sikerulne :)

A

aug. 9. 14:47
 1463/1723 anonim ***** válasza:

Made hasonlo a helyzet nehezen mutatja az érzéseit én meg érzékeny lélek vagyok ugy h jaa...

De szokom helyzetet meg mindent próbálunk meg beszélni

De attól félek nem e lesz probléma h egyből ha az lennék a terhességel mert doki is egy ciklust javasolt csak hát a figyelmetlenség 😳 jó mondjuk nem volt műtét

KT

aug. 9. 15:41
 1464/1723 anonim ***** válasza:

Állítólag azért javasolnak egy ciklust, hogy legyen mihez datálni a fogantatást.

Legalábbis ezt szűrtem le.

Made

aug. 9. 16:31
 1465/1723 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap jött meg először a műtét óta. Mèg egyet várunk az újrapróbálkozás előtt. Sz
aug. 9. 18:42
 1466/1723 anonim ***** válasza:

Sok sikert mindenkinek!💚 Akinek meg sikerult annak meg gratulalok 😊

A

aug. 9. 19:15
 1467/1723 anonim ***** válasza:

Mi is az elso ciklust szeretuk volna meg szerintem meg is fog jönni nem hiszem h ebből lesz baba de parázok azért

KT

aug. 9. 22:02
 1468/1723 anonim ***** válasza:

Jaj, ne parázz. Bárcsak jönne🙏, hisz az a cél.. nem?

:)

Made

aug. 9. 23:47
 1469/1723 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Én szerintem amiért mondják hogy várni kell az a méhnyálkahártya regenerálódása teljesen, plusz a hormonok visszarendeződése, de neked is olyan pici volt még ami elment hogy az szerintem túl nagy zavart nem okozott. Ha valami így megfogan és meg is tud tapadni akkor annak ezek nem ártanak már :)
aug. 10. 06:32
 1470/1723 A kérdező kommentje:

Megy a drukk Made😁😁😁

Lu - teljesen jo😊 nalunk a sikeres honapban, ovu elott 3 nappal tudtunk csak egyutt lenni🙈 szoval ha jonni akarnak a babak, nincs akadaly😅 kisfiamnal ovu napjan es masnap voltunk egyutt

KT - biztosan nagyon nehez idoszak ez most nektek, fel kell dolgozni a veszteseget. Es ahogy irjatok, a pasik tobbsege tenyleg nem erzelgos tipus, nehezen ertenek meg minket.

Viszont ha megtudott foganni a baboca, akkor ne aggodj, ahogy irtak is elottem, tudjak ok mikor kell erkezniuk😊 es altalaban akkor jonnek amikor a legsikertelenebbnek erezzuk🤞

A - neked is megy a drukk😁

Sz -❤️

Kitartast lanyok, szerintem lesznek itt tavaszi babocak👣🤞

aug. 10. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!