Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
KT, sok helyen láttam/olvastam, hogy a hasonló helyzetben lévők együttlétei után már nem is jött meg a havijuk. Szóval még az első mensit sem várták meg.
Mi sem figyeltünk a missed ab-om után, de nekem azóta már 2x megjött..
Hátha neked nem fog. 🤞
Az eltávolodás érdekes... külön téma. Nekem borzasztó nehéz, mert az én emberem nem igazán tud támogatni és vígasztalni, ha kell.. de próbálom elfogadni. Első perctől ilyennek ismerem.. olyan hideg-rideg. Nekem kellett.. 😅😅
Made
Sziasztok! Nekem elozo honapban volt egy kemiai terhessegem, ugyhogy ez a masodik honap hogy probalkozunk. Epp az ovumat varom, ami 12.e kornyeken kellene hogy legyen :) Harmadik baboca lenne, ha sikerulne :)
A
Made hasonlo a helyzet nehezen mutatja az érzéseit én meg érzékeny lélek vagyok ugy h jaa...
De szokom helyzetet meg mindent próbálunk meg beszélni
De attól félek nem e lesz probléma h egyből ha az lennék a terhességel mert doki is egy ciklust javasolt csak hát a figyelmetlenség 😳 jó mondjuk nem volt műtét
KT
Állítólag azért javasolnak egy ciklust, hogy legyen mihez datálni a fogantatást.
Legalábbis ezt szűrtem le.
Made
Sok sikert mindenkinek!💚 Akinek meg sikerult annak meg gratulalok 😊
A
Mi is az elso ciklust szeretuk volna meg szerintem meg is fog jönni nem hiszem h ebből lesz baba de parázok azért
KT
Jaj, ne parázz. Bárcsak jönne🙏, hisz az a cél.. nem?
:)
Made
Megy a drukk Made😁😁😁
Lu - teljesen jo😊 nalunk a sikeres honapban, ovu elott 3 nappal tudtunk csak egyutt lenni🙈 szoval ha jonni akarnak a babak, nincs akadaly😅 kisfiamnal ovu napjan es masnap voltunk egyutt
KT - biztosan nagyon nehez idoszak ez most nektek, fel kell dolgozni a veszteseget. Es ahogy irjatok, a pasik tobbsege tenyleg nem erzelgos tipus, nehezen ertenek meg minket.
Viszont ha megtudott foganni a baboca, akkor ne aggodj, ahogy irtak is elottem, tudjak ok mikor kell erkezniuk😊 es altalaban akkor jonnek amikor a legsikertelenebbnek erezzuk🤞
A - neked is megy a drukk😁
Sz -❤️
Kitartast lanyok, szerintem lesznek itt tavaszi babocak👣🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!