Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1511/1719 anonim ***** válasza:

Jajj A gratulálok és nagyon szorítok!! Meg neked is 1510es.

Mi is újraindítottuk a baba projektet. Meglátjuk most hogy alakul. 2.a, 3.a körül tesztelek. (Nem tudom mikor van a nem várt, mert furán volt a műtét utáni ciklus is).

Made, ne add fel! Veled vagyunk! Nekünk is sikerülni fog!

Sz

aug. 22. 10:01
 1512/1719 anonim ***** válasza:

Lányok rá tudnátok nézni a most kiírt kérdésemre? 😞

Nagyon szükségem lenne pár biztató szóra és hogy ti mit gondoltok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

aug. 22. 18:13
 1513/1719 A kérdező kommentje:

1512 annyit tanacsolnek, hogy egy fajta tesztet vegyel es azzal csinald vegig ha tobb napig akarod nezni. Hiaba ugyan olyan erzekenyseguek, mast mutathatnak a kulonbozo markak, foleg ennyire koran.

Ha tudsz vegyel predit, az megbizhato

aug. 22. 18:17
 1514/1719 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon nehéz így összevetni hogy nem egyforma erősségűek és nem is mind reggeli. Szerintem ez alapján még ne vonj le semmi következtetést.
aug. 22. 18:21
 1515/1719 anonim ***** válasza:

18:13

Jaj ember, ne aggódj! Én annyira örülnék egy picúrka halvány tesztnek is.. de nem akar jönni.. 💔

A kérdező jól írja. Ezért ha megerősítésre vágysz, akkor csináld úgy, ahogy tanácsolta.

Próbálj meg örülni annak, hogy valami van.

Kitartást! ❤

Made

aug. 22. 20:03
 1516/1719 anonim ***** válasza:

Kérdező Te hogy vagy?☺️ Rég írtál, hogy mizu a csajszival☺️

161/V

aug. 22. 23:24
 1517/1719 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ma reggeliek 🥰

A

aug. 23. 06:46
 1518/1719 A kérdező kommentje:

161/V

Itt vagyok es olvasok mindenkit, csak nem sok energiam van ugy semmire🙈 a szedulesek az alacsony vernyomas miatt megmaradtak, plusz iszonyatosan faradtnak erzem magam egesz nap. Ha veletlen vannak olyan pillanataim, hogy “enyem a vilag”,”vegre van energiam”, na ezek nagyon hamar elmulnak😂 De ezen kivul amugy jol vagyok, igyekszem talpon lenni es foglalkozni a kisfiammal ahogy csak tudok😊

Kiscsajszinknak pedig keressuk a tokeletes nevet🥰 naponta vagy ketnaponta dopplerrel hallagtom a kis szivecskejet es kozbe hallani ahogy mocorog, sajnos erezni meg nem erzem, bar neha mar olyan, mintha ő lenne, de nem egyertelmű😊 Majd szeptember elejen megyek a dokimhoz, utana pedig szeptember kozepen, nyaralas elott lesz a genetikai, es meg indulas elott talalkozok a vedonovel is😁

Mar alig varom, hogy ujra lassam❤️

Te hogy vagy?😊😊

A pozitiv teszteseknek pedig gratulalok es kitartast csajok🍀😊❤️

Akik meg varnak, megy a drukk🤞 Akiknek pedig nem sikerult a honap, ne csuggedjetek, nehez elfogadni, de akkor jonnek a babak, akikor ok szeretnenek, mi hiaba tervezunk🍀👣

Made veled miujsag?

aug. 23. 07:52
 1519/1719 anonim ***** válasza:
Szuper A! :)
aug. 23. 10:47
 1520/1719 anonim ***** válasza:

Hasonlóan mint Te😁 Energia nulla plusz fejfájás elég sűrűn. Egy hete érzem a mocorgást/rugdosást, nagyon mozgékony a Picikénk☺️ Apa is érezte egyszer nagy volt az öröm☺️ Héten voltam második genetikain ahol a doki a kedvemért átkapcsolt 5D-re, hát sírva fakadtam olyan szép és formás már most🥰 Hétfőn lépek félidőbe, annyira hihetetlen, hogy pár hónapja még veletek együtt izgultam, most meg szépen kerekedem☺️ Várjuk a babakocsiját, olyan szépet találtunk pedig mar elengedtem majdnem mert egyik sem tetszett😅 Kiságy összeszerelve, ruhácskái 80%a meg van☺️ Imádom ezt az időszakot minden nehézsége ellenére❤️

161/V

aug. 23. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!