Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1521/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Gratulálok az új pozisoknak 😊

Made ne add fel vihar után jön a szivárvány.

KT

aug. 23. 17:06
 1522/1719 A kérdező kommentje:

161/V - Nagyon varom mar en is, hogy erezzem, onnantol még valosagosabb😊 nagyon rohan az ido, en majd pont nyaralaskor toltom a felidot😁

Mondhatni 80%ban mi is megvagyunk, mert a kisfiamnak anno sok unisex dolgot vettem igy azokat mar nem kell beszerezni, illetve a babakocsit is megtartottam, mert imadtuk😊 Egyedul pelenkazo komodot kell beszereznem, babamerleget es egy agykeretet a kisfiamnak, meg persze biztosan veszek 1-2 ruhacskat, hiaba raktam el mindent anno😁

Te milyen babakocsi mellett dontottel?😊

KT - te hogy vagy?❤️

aug. 24. 07:59
 1523/1719 anonim ***** válasza:

Persze azért kellenek igazi csajos darabok🥰

Kunert Ivento Premium lett végül☺️ Nektek milyen?

aug. 24. 14:05
 1524/1719 A kérdező kommentje:

Tenyleg nagyon szep ez a babakocsi😊

Hat, nem sok tul csajos dolga lesz, majd ha ő keri🙈

Nekunk Joie Versatrax van zold szinben😊 a mozes resze eleinte nem tetszett, de vegul praktikus volt, mert kisfiam hosszu es vekony volt, igy mondhatni ra volt kitalalva😅 szerintem a kiscsaj is hasonlo felepitesu lesz😊

Kisfiamnak pedig most Thule urban glide 2 futobabakocsija van, de ahhoz is lehet venni mozest ha ugy erezzuk az jobban tetszik🙈🙈

aug. 24. 14:54
 1525/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi éppen most nyaralunk. Én nem vagyok fáradt, tele vagyok energiával :D

Nemrég kaptuk meg a panoráma teszt eredményét. Egészséges kislány, úgyhogy 3 csaj lesz/van nálunk. Én mondjuk örülök hogy lány, jobban illik a csapatba, meg hát az uram csak lányt tud :D

R

aug. 24. 23:07
 1526/1719 anonim ***** válasza:

Köszönöm a kérdést megjöt a mensi pár napja aminek örülök meg vagyok testileg lelkileg nem igazán a legkisebb dolgon is el bögném magam de hát ez van

KT

aug. 24. 23:32
 1527/1719 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel KT! Próbáltál esetleg valami figyelem elterelést? Sport, hobbi, ilyesmi? Talán picit kikapcsolna amíg megint úgy nem érzed képesek vagytok próbálkozni. Ha úgy érzed beszélnél róla írhatsz nyugodtan nekem is privátban. Téged is vár a szivárvány. Fel a fejjel!

Sz

aug. 25. 11:41
 1528/1719 A kérdező kommentje:
Miujsag lanyok? Ki hogy van?
aug. 30. 10:57
 1529/1719 anonim ***** válasza:

Ahogy látom innen mindeki szép lassan el távozik ahogy össze jöt a baba meg gondolom a suli ovi kezdés is .

Én meg vagyok melózok meg itthon vagyunk párommal kettőnkre koncentrálunk figyel rám jobban mint eddig

Ti hogy vagytok?

KT

szept. 1. 19:45
 1530/1719 anonim ***** válasza:

Igen elég halott a fórum sajnos, de hat ez sejthető volt hogy ez lesz akiknek összejön a baba.

Én 15.hetben vagyok, kislányunk lesz

R

szept. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!