Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1531/1719 anonim ***** válasza:

Én holnap reggel tesztelek és reménykedem. Ha pozitív azért örülök, ha negatív akkor meg legalább folytathatom a fogyókúrámat/diétámat. Csak tipp de talán 9-10. dpo lesz.

Sz

Sz

szept. 1. 20:16
 1532/1719 anonim ***** válasza:

Én teljesen kikészültem. Borzasztó nehéz ezzel a veszteséggel együttélni.. 💔

Minden nap pofánvág a szomorú valóság, nem tudom túltenni magam rajta, úgyhogy hamarosan felkeresek egy pszichológust, hátha..

Made

szept. 1. 20:37
 1533/1719 anonim ***** válasza:

Én nagyon kivagyok most mindentől, de már lassan véghajrá van. Ebben a hónapban költözünk, úgyhogy az még keménydió lesz. Na meg egy 20 hónapossal amúgy sem könnyű az élet😅

Inez

szept. 1. 21:46
 1534/1719 A kérdező kommentje:

En igyekszem jelen maradni, minden nap felnezek. Neha azt hiszem, hogy irtam, aztan kiderul, hogy csak szerettem volna, de elfelejtettem🙈

17. hetben jarok es meg mindig kuzdok az alacsony vernyomas okozta szedulessel, illetve ekg utan nemsokara mehetek kardiologiara is, mert nem lett a legjobb.

Ugyhogy itt vagyok, csak kisse megtepazott eddig ez a babavaras es a kisfiam dacol rendesen🙈 ettol fuggetlen imadom❤️ es nagyon drukkolok mindenkinek, gondolok rarok, meg akkor is ha elfelejtek irni🙈

KT - egy varatlan pillanatban meg fog erkezni hozzatok is a szivarvany babatok🍀❤️

Sz - ❤️

Made - nagyon sajnalom, remelem segitseggel feltudod dolgozni a veszteseget🌈❤️

Inez - Akkor nalatok se egyszeruek a mindennapok😁 aterzem, mar varom is a nyaralast, hogy kiszakadjunk picit a valosagbol

szept. 2. 06:35
 1535/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én aktív olvasó vagyok. 😊 Nemrég volt a 2. genetikai uh, és szerencsére minden rendben volt. 😊 Hihetetlen, hogy már elmúlt a fele a terhességemnek. Szerencsés vagyok, mert tüneteim ugyanúgy nincsenek. 😊 Maximum annyi, hogy ég a gyomrom és fáradékonyabb vagyok.

Mielőbbi pozitív tesztet kívánok lányok! 🙏🏻

Rc

szept. 2. 21:03
 1536/1719 anonim válasza:

Sziasztok! Bár én nagyon rég nem írtam, de követem a történéseket.

34+3 hentesek vagyunk most (UH alapján 1 héttel nagyobb). Remélem a 37. Hétig bent marad aztán viszont jöjjön mert már nagyon kikèszít a gyomor égés és ez a meleg.rengeteg a jósló és nagyon feszít lent, illetve sokszor combtőben nyomja az ideget. Gratulálok mindenkinek aki babát vár, akinek meg még nem jön az ne adja fel.

VV

szept. 2. 21:14
 1537/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Rég nem írtam. Én jövőhéten megyek a második genetikai ultrahangra már nagyon várom 😁

Nem bánnám ha vége lenne már ennek a melegnek mert nagyon rosszul viselem pedig voltam már kb ugyan ennyi idős kismama ugyan ebbe az intervallumba 6évvel ezelőtt de akkor jobban bírtam a meleget. Illetve nagyon fáradt is vagyok és ezen most az ovikezdés se segít😅😴 Ezt a várandósságomat nehezen bírom az első kettövel konkrétan semmi bajom nem volt naa most szerintem tripláját kapom annak amik akkor nem voltak🙈 Egyszer el is ájjultam a cukrom esett le a vérnyomásom irtó alacsony úgy hogy én alig várom hogy január vége-február eleje legyen.

Remélem kiderül jövőhéten a neme is már a tesók is nagyon várják és kiváncsiak hogy ki lakik a pocakban🥰

Sz-teszteltél végül?

Made-Kitartást kívánok és sok erőt!🥰 Hozzátok is megfog érkezni a baba🙏🏻

Ki mikorra van kiírva?

Egyébként én február 10. De menstruáció szerint február 3. Egy héttel kisebb.

VV-Kirtartást kívánok erre a pár hétre már nincs sok🥰

Illetve akik még babára várnak nektek is szurkolók hogy mielőbb jöjjön 🥰

M

szept. 2. 21:40
 1538/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én is régen írtam már,gratulálok mindenkinek a babához a többieknek pedig szurkolok,ne adjátok fel🫶🏻Én csütörtökön megyek a 3.genetikai ultrahangra,remélem azóta is kislány.Ugyebár van egy 20 hónapos kisfiam és közben csináljuk a házunkat is.Ez a várandósság sokkal nehezebb mint az előző volt,a durva savasodásom miatt már kórházba is voltam szóval én is várom már a végét.

szept. 2. 21:49
 1539/1719 anonim ***** válasza:

M- hogyhogy már mész a második genetikaira? Én febr. 25 vagyok kiirva, meg csak holnap töltöm a 15öt. De én csak Okt. 9 megyek.

R

szept. 2. 22:54
 1540/1719 anonim ***** válasza:

RC nagyjából mi egyidőben járunk, január 13-ra vagyok kiírva😊

Nagyon fáradékony vagyok én is, bár mivel autoimmun beteg vagyok így nem újdonság😁 Mi holnap megyünk 21 hetes uh-ra várjuk már nagyon hogy lássuk a picikénket aki egy örökmozgó már most☺️

Akiknek még nem sikerült hatalmas erőt, és kitartást kívánok! Tudom, hogy nagyon tömeg, de ne görcsöljetek rá, nálunk is akkor jött össze amikor már azt mondtam, hogy elengedtem jön amikor jönni szeretne és lám abban a hónapban meg is fogant!😊

161/V

szept. 3. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!