Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1341/1738 anonim ***** válasza:

Ezen én sem aggódok hogy kisebb a lényeg hogy van szívhang,fejlődik az hogy le van maradva ezen egyenlőre nem stresszelek majd ne adj isten ha esetleg gond lenne majd akkor idegeskedek bár kicsi esélyt látok rá így hogy az elöző is végig kisebb volt 2héttel ami azért nem pár nap de minden rendben volt vele is.

Sajnos azt nem mondták mennyi a szívverése.

Igen a legközelebbi genetikai lesz.

Jobban van azóta? 😊

2024. júl. 11. 21:49
 1342/1738 A kérdező kommentje:

En meg is ilyedtem először, amikor papíron meglattam, hogy 179 a szívverése🙈

Amugy most azért aggodok, mert kisfiam igy betegen nonstop cicizik, nem tudok pihenni, sehogy se jó es ugye tunetek nincsenek, cserebe egesz nap szenvedunk a melegbe, alig kapok levegőt... Úgyhogy remélem birja a picur a kiképzést🤞

Hol jobban, hol rosszabbul. Amikor azt hiszem vegre jobban van, hirtelen belazasodik ujra es nyűgös. Doki szerint nincs gond a torkaval, de sokszor furán nyel, nemtudom. Nagyon remélem jobban lesz holnapra mar😊

Talan ma kapunk klímara arajanlatot, bar nemhiszem hogy ebben a kánikulaa időben lenne idejuk beszerelni is

2024. júl. 12. 09:57
 1343/1738 anonim ***** válasza:

Egyebkent csajok az hogy "le van maradva" az a gyakorlatban azt jelenti hogy nem akkor fogant amikor te gondolod. :)

A 20.hetig minden magzat ugyanugy fejlodik utana lesznek egyedi kulonbsegek.

De pl a mi esetunk. Nalunk minden baba pici akik idore szulettek ok is. 3 kg alattiak. Ezek alapjan a 37.heten nalunk mar 3 hetes lemaradas van. Pedig ugye csak a meretei kicsik de a szervei erettsege az a 37 hetes magzateval egyenerteku. Ahogy ha valakinek 4 kg 36 hetesen a baba őt se inditjak meg mondvan hogy na jo nagy akkor igazabol 40hetes.mert nem az csak nagy baba.

R

2024. júl. 12. 15:06
 1344/1738 anonim ***** válasza:

KT!

Hogy vagy?

2024. júl. 12. 18:45
 1345/1738 anonim ***** válasza:

Meg vagyok köszönöm sógornőm holnap intezkedik át megy nőgyógyászatra és utána kérdez dolgoknak mert ápoló a kórházba..

Folsavat vettem szedem ...

Semmi fájdalom nincs a hasamba sehol se görcsök csak néha barnázás de nem sok

Én meg aggódom ideges vagyok kolléganőm egyik hozzá állása is fel idegesitet ...

Na mindegy

Kérdező jobbulast a gyerkőcnek .

Bocsánat nagyon nem olvastam a csoportot most

KT

2024. júl. 12. 19:44
 1346/1738 A kérdező kommentje:

KT - az jo jel, hogy nincsenek görcsök. Tudom, hogy nehez kivitelezni, de amikor tudsz pihenj🙂

Koszonom! Jelenleg eleg nagy kihivas es stresszfaktor a gyerkoc, nagyon hullamzo az allapota is. Remelem az en pindurim is kapaszkodik rendesen es nincs gond😊

Majd jelentkezz ha tudtatok valamit intezni, de nagyon szoritok, minden rendben lesz🤞 kolleganovel meg probalj ne foglalkozni, bar tudom, hogy mondani konnyubb

2024. júl. 12. 20:46
 1347/1738 anonim ***** válasza:

Kitartást neked .

Remélem a mienk is kapaszkodik rendesen sokan várják 🥰

Nehéz nem foglalkozni pedig tudtam lesz egy fajta reakcioja de undorító számomra albiba lakunk párommal kolléga saját lakásba 40 éves de a párjanak van 2 gyereke már és nem akar többet de eteti kollégát h majd lesz közös nekik és ma ugye szóltam munkahelyen mi a helyzet erre gratulált és masik kollega mondja nekik is szoritanak erre legalább biztos otthona lesz neki ha jön aljas burkolt megjegyzés ...

Na jól le írtam 😅

KT

2024. júl. 12. 21:05
 1348/1738 anonim ***** válasza:

KT ne foglalkozz az ilyenekkel! Ha az ember arra várna hogy meglegyen mindene a gyerekválaláshoz akkor sose jönne el az az idő. Rengeteg ember szül albérletbe és még több ember gondolja úgy hogy jobb az albérlet mint a saját ház mert onnan úgymond könnyebb lépni ha az ember bármi miatt elakarna költözni. Nyilván nem vagytok felelőtlenek azért mert albérletbe szülsz. Hányan vannak akik sajátba szülnek aztán mégis putriba nevelkednek a gyerekek :/

Esetleg még a rutascorbint megprobálhatod nekem azt írták fel anno barnázásra.

M

2024. júl. 12. 22:48
 1349/1738 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is albérletbe született és semmi baja nem lett tőle. Sőt 2 albérletbe is lakott mielőtt áprilisba a saját házba költöztünk.

Sz

2024. júl. 13. 06:10
 1350/1738 A kérdező kommentje:

KT - ez a gondolkodas es szurkalodas őt minosit. Nagy eséllyel feltekeny, amiert babát vársz és ő pedig nem.

Nekünk sincs saját házunk, ezrn a környéken lehetetlen venni, még hitelből is necces, amikor egy lakas 30-50M korul mozog, a hazakrol inkább nem is beszélek. De egyszer eljon a mi időnk😊

Szóval ne foglalkozz senkivel, bár hormonoktol fűtve nehezebb, de en inkább a megmondosabb fajta lettem a kisfiam ota🙈🙈 lehet ez fog lebuktatni, hogy tul "harcias" vagyok bizonyos dolgokban🫣

M pedig nagyon szépen leirta😊 nyugodj meg, a picurka a legfontosabb❤️

2024. júl. 13. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!