Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1321/1723 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok lanyok?😊

Ki hogyan veszeli at ezeket a kanikulas napokat?

2024. júl. 9. 10:16
 1322/1723 anonim ***** válasza:

Szerintem nem viselem nehezebben mintha nem lennék terhes, de izzad a pocakom, kb minden honnan víz folyik rólam. Hála az égnek ahol építkezünk van medence és ott tudunk pancsolni.

Te hogy vagy kérdező?

Inez

2024. júl. 9. 16:09
 1323/1723 A kérdező kommentje:

Hat en alapbol se birom a meleget, a lakasba 30+ fok van mert ferjem utalja a klimat, igy nincs. Balcsi kozelbe lakunk, de az orvosom a fertozesek miatt annyira nem javasolta, szoval itthon meg egy gyerekmedence van, amibe a kisfiam furdik… ugyhogy szaunazok es nem elvezem🙈

Irigykedek a medenceert😁

Par napja szinte semmi tunetem nincs, nem tudom, hogy ez most jo vagy sem, varom hogy mehessek jovo het penteken uh-ra es lathassam, minden rendben😊

2024. júl. 9. 17:38
 1324/1723 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kicsit visszatértem.

Kérdező nekem is 6-8.hétig voltak a rosszullétek, én is picit paráztam, de a doki azt mondta ő egy nagyon rendes gyerek nem akar szivatni és minden a legnagyobb rendben vele úgyhogy ne izgulj tied is nagyon rendes baba😁

Én ma voltam az első genetikain, minden rendben a babóval, és valóban annyira rendes gyerek hogy meg is mutatta mi van a lábacskái között. Ma vagyok 13+1, visszajött az étvágyam is aminek örülök mert eddig csak fogytam.

161/V

2024. júl. 9. 22:17
 1325/1723 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy írtál 161/V😊

Igazabol nem tudom miért parazok, mert kisfiamnal is 2het rosszulletem voltam hasonlóképpen🫣 valahogy ez a masodik terhesseg jobban megvisel. De remélem tényleg csak ilyen jofej ő is, ezt a kanikulat amugy sem viselem valami jol🫣 Te hogy viseled?

Örülök nektek, hogy minden rendben es hogy lett etvagyad is😊 en nem bannam ha az enyém picit eltűnne...

Kisfiú?😊 Ők nem szoktak szégyenlősek lenni😁 nekem kisfiam majdnem minden uh-n terpesztett😅 volt hogy az arcarol nem is kaptam képet csak a kukacarol🙈

2024. júl. 10. 09:28
 1326/1723 anonim ***** válasza:

A meleget nem jól, sajnos hajlamos vagyok az ájulásra.. eddig még nem fordult elo csak majdnem😅

Ma elkezdődött a brutális gyomoreges is, irattam gyorsan savlekotot.

Igeeen kisfiú🥰 Baby D🩵

161/V

2024. júl. 10. 09:56
 1327/1723 A kérdező kommentje:

Nalam is volt sajnos, hogy majdnem sikerult elajulni. Mar nem is nezek elorejelzest, mert naprol napra tovabb mutatjak a kanikulat🙈

Dejo, Gratulálok❤️❤️❤️

Kisfiut is szerettetek volna?

Nalunk amugy kisfiamnal megvolt a fiunev elso genetikai elott, lanynev kerdeses. Most is orulnek fiunak, viszont csak a lanynev van meg🫣ez jelenthet valamit

2024. júl. 10. 10:04
 1328/1723 anonim ***** válasza:

Köszönjük❤️

Első baba így kisfiút szerettünk volna jobban bár csúnya ezt írni mert amúgy persze ha lány ugyan úgy örülnénk most☺️ Érdekes mert a rosszullétek miatt lányt éreztem jobban, de kétszer almodtam hogy fiam fog születni utána erősödött bennem, hogy mi van ha.. hát ezt megálmodtam😁 Fiú név nekünk is fix volt, lány is meg volt (Elina) de az kérdéses mert a vezetéknév miatt picit furin hangzott. De így már nem kell törni a fejünket☺️

2024. júl. 10. 10:42
 1329/1723 A kérdező kommentje:

Szerintem teljesen termeszetes dolog, hogy vagyunk egy bizonyos nemu babara, viszont ha nem ugy alakul is eltudjuk fogadni😊

Nekem igy osszehasonlitva, kisfiamnal az a 2 het rosszullet semmi volt ehhez kepest😅

Akkor nalatok is a fiu nev volt erosebb😊

Nalunk is E betus lany nev a befuto, majd ha ott tartunk, megirom😊

Majd a masodiknal😁 nalunk az elsonel beszelt lanynevek teljesen kiestek, talan azert mert a kisfiam nevehez passzolokat kerestem mar🫣

2024. júl. 10. 10:48
 1330/1723 anonim ***** válasza:

Hát lányok én most ijedtem meg nem görcsölök nem fáj semmim de ma reggel első pisinel rózsaszínes volt a wc papir ma megyek 9re dokihoz eddig nem aggodtam és izgultam most már igen

Jelenthet rosszat elvben kb 6 hetes lehetek de ugye kérdés mikor fogant stb 🥺

KT

2024. júl. 11. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!