Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Hát sajnos nem volt már szabadidőpont jövőhétre szóval marad a két hét.
Te hogy vagy Zs? Mikor is mész?
Sz
Sajnálom. :/
Én nem vagyok túl jól, sem lelkileg, sem fizikálisan. Pár napja elég sokat görcsölök. Sajnos a barnázás visszatért, erősebben mint korábban.
Vérzés (mármint piros) eddig nem volt, de azért nem sok jót jelez a barnázás + görcs kombo.
Pénteken kiderül, hogy velünk van-e/marad-e.
Zs
Zs - kitartast neked!🤞 en kisfiammal 12.hetig barnaztam progi mellett, arra viszont mar nem emlekszem hogy gorcsoltem-e. Te mennyi progit szedsz? Rutascorbint kaptal melle?
Penteken hanyra mesz dokihoz? Hanyadik heten jartok?
Bocsanat ha irtad, zokni az agyam
Sajnálom, de péntek legalább nemsokára itt van. Hírtől függetlenül én a helyetekben ha tudtok kivennék egy 1-2 nap szabit utána, hogy kimozdítson lelkileg picit.
Én úgy érzem lelki téren jól vagyok csak nagyon szeretnék túl lenni rajta fizikálisan is hogy végre tovább próbálkozhassunk…
2x 200mg progit szedek, Rutascorbint nem.
6/2 elvileg ahol tartok, de ez a múltkori mérés alapján. Sajnos a ciklusom nem volt túl kiszámítható így csak sejtem mikor volt PÉ, de nem biztos a nap.
Pénteken már reggel megyek, legalább gyorsan túl leszek rajta.
Zs
Gondolok majd rád is pénteken, aztán ha úgy érzed írd meg mi volt.
Sz
Esetleg telefonon kerdezz ra ha van lehetoseged, nekem egybe adtak🤞
Majd irj penteken🤞🤞
En is aznap megyek csak sajna estere kaptam idopontot.
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen🤞
No, nekem meg is indult a “tisztulás” vagy hogy mondjam. Pénteken nagyon drukkolok akik orvoshoz mennek azoknak.
Én pedig maradok a 16.ànál akkor remélem látja majd minden szépen rendeződött e ès megkérdezem mikor lehet tovább próbálkozni. Remélem egyből zöld utat kapunk.
Sz
Kitartás Sz, gondolok rád 🫶🏻
Zs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!