Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Év elején a rákszűrés + általános vizsgálat 24 ezer volt.
Most amikor a terhesség miatt mentem 20 ezer forintot fizettem, de a visszahívásaiért nem kért pénzt. :)
10 éve járok már hozzá, az évek alatt nyilván emelt az árain, de én meg vagyok vele elégedve, nekem “megéri” ezt a pénzt.
Zs
Nalunk maganba es korhazba is bejohet apuka😊
Zs - akkor azert meg van remeny, ossze szedheti magat mindenkit meglepve🤞 Tudod irtam, hogy nekem kiemelte az orvos, hogy ilyenkor nagyon konnyu elmerni oket🤞🤞🤞
Nalunk 25ezer forint a vizsgalat es a terhesgondozas is. 10+ eve hozza jarok, de tenyleg sokszor fogad tb alapon is. Kisfiamnal 2021ben 20ezer volt.
Viszont mivel nem birok magammal, jovo heten is elmegyek egy uh-ra mashova, az 17ezer lesz🙈
Csak terhessegmegallapitas van, hetfon kiderul, de nagy esellyel fogadnak kontrollra igy is. Utana mar csak 2 hetet kell kibirnom a sajat dokimig🫣🫣🫣
Ahh, gyanús volt nekem,hogy az én dokim drága 😅 na mindegy,már maradok nála.
Itt 30 egy vizsgálat és 3 hetente kell mennem
Itt is 30 már a terhesgondozás. Megyeszékhely
R
Ez le kell irnom, hogy ne legyen valós.
Almomban elkezdtem verezni es total ketsegbe voltam esve. Remélem csak a lelki allapotomat tukrozte ez az alom, hogy mennyire feltem babszemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!