Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Igen sajnos a munkámbol kifolyolag muszáj tudnom ugysnis nem kis stressz és erő kell hozzá..
KT
KT - Nagyon drukkolok neked🤞 olyan izgi, hogy még egy babaval bovulhet a csapat😊
Engem ténylegesen elert a reggeli rosszullet, ami csupán 24 oran at tart🫣
Hiaba a kis kekszem es citromos vizem, jelenleg ugy erzem, tulelesre jatszok. Es ez a meleg ido sem segít tul sokat.
A heten persze majdnem minden napra van valami program, ami részben jo, mert ugy gyorsabban megy az ido csütörtökig, masreszt meg nemtudom, hogy fogom addig átvészelni🙈
Kitartást mindenkinek😊
Szorítok nagyon KT 🤞🏼🫶🏻
Kérdező, neked kitartást, remélem enyhül a rosszulléted 🙂
Nekem “eltűnt” minden tünetem, a mellem is alig fáj már. Barnázás nincs. Olvastam, hogy a tünetek jönnek-mennek, így abban bízom hogy ez nem jelent semmit sem. Holnap kell hívnom a dokit, akkor beszéljük meg, hogy mikor menjek.
Jön egy kis lehűlés, bár viharokat is ígér, amitől a fejem kicsit már fáj. 😅
Szép napot mindenkinek! 🙂
Zs
Elvileg nem gond ha elmulnak, úgyhogy ne aggodj😊 majd irj mikor kell menned🙂
Őszintén szólva, en mar barhogy örülök a lehulesnek😅 hétvégére pedig szerintem beszerzek egy medencet😁
Sziasztok!
Régen írtam már,de olvassák titeket 😊
Tegnap voltam ultrahangon,minden rendben a babával,már 15hetes 😋🥰
Gratulálok mindenkinek,akinek sikerült a baba és drukkolok azoknak,akiknek még "kérdéses" 😊
D.
Nagyon orulok neked D😊
Lassan itt a kovetkezo genetikai uh is🙂 mennyire szegyenlos a picur? Sejteti mar, hogy mi lesz?😊
Igazi huncutok😁
En is nagyon kivancsi vagyok, hogyha minden rendben, akkor mikor mutatja meg magat. Kisfiam nem volt szegyenlos😅
Hát csajok ez szépen lassan erősödik és már másik teszten is látni 😊
14 dpo van ma pontosan
Szerintem reménykedem és a tegnapi incidens után ami volt a munkahelyen szerintem jövő héten kérek időpontot merr ugy is sokára adnak KT voltam
Szerintem is szépen alakul, de tenylef probalj ugyan olyan teszttel tesztelni ha még fogsz😊
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen🤞😊
Ebben a honapban ki miatt izgulhatunk meg?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!