Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1211/1723 anonim ***** válasza:

Igen sajnos a munkámbol kifolyolag muszáj tudnom ugysnis nem kis stressz és erő kell hozzá..

KT

2024. jún. 24. 18:22
 1212/1723 A kérdező kommentje:

KT - Nagyon drukkolok neked🤞 olyan izgi, hogy még egy babaval bovulhet a csapat😊

Engem ténylegesen elert a reggeli rosszullet, ami csupán 24 oran at tart🫣

Hiaba a kis kekszem es citromos vizem, jelenleg ugy erzem, tulelesre jatszok. Es ez a meleg ido sem segít tul sokat.

A heten persze majdnem minden napra van valami program, ami részben jo, mert ugy gyorsabban megy az ido csütörtökig, masreszt meg nemtudom, hogy fogom addig átvészelni🙈

Kitartást mindenkinek😊

2024. jún. 25. 07:49
 1213/1723 anonim ***** válasza:

Szorítok nagyon KT 🤞🏼🫶🏻

Kérdező, neked kitartást, remélem enyhül a rosszulléted 🙂

Nekem “eltűnt” minden tünetem, a mellem is alig fáj már. Barnázás nincs. Olvastam, hogy a tünetek jönnek-mennek, így abban bízom hogy ez nem jelent semmit sem. Holnap kell hívnom a dokit, akkor beszéljük meg, hogy mikor menjek.

Jön egy kis lehűlés, bár viharokat is ígér, amitől a fejem kicsit már fáj. 😅

Szép napot mindenkinek! 🙂

Zs

2024. jún. 25. 08:23
 1214/1723 A kérdező kommentje:

Elvileg nem gond ha elmulnak, úgyhogy ne aggodj😊 majd irj mikor kell menned🙂

Őszintén szólva, en mar barhogy örülök a lehulesnek😅 hétvégére pedig szerintem beszerzek egy medencet😁

2024. jún. 25. 08:33
 1215/1723 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Régen írtam már,de olvassák titeket 😊

Tegnap voltam ultrahangon,minden rendben a babával,már 15hetes 😋🥰

Gratulálok mindenkinek,akinek sikerült a baba és drukkolok azoknak,akiknek még "kérdéses" 😊

D.

2024. jún. 25. 09:17
 1216/1723 A kérdező kommentje:

Nagyon orulok neked D😊

Lassan itt a kovetkezo genetikai uh is🙂 mennyire szegyenlos a picur? Sejteti mar, hogy mi lesz?😊

2024. jún. 25. 09:24
 1217/1723 anonim ***** válasza:
Ahh dehogy,nem mutogatja magát 😀 Gondosan összezárja a lábait 😅 a kisfiam is ilyen volt,ő is csak a 19.heti ultrahangon mutatta meg magát
2024. jún. 25. 09:31
 1218/1723 A kérdező kommentje:

Igazi huncutok😁

En is nagyon kivancsi vagyok, hogyha minden rendben, akkor mikor mutatja meg magat. Kisfiam nem volt szegyenlos😅

2024. jún. 25. 16:56
 1219/1723 anonim ***** válasza:

Hát csajok ez szépen lassan erősödik és már másik teszten is látni 😊

14 dpo van ma pontosan

Szerintem reménykedem és a tegnapi incidens után ami volt a munkahelyen szerintem jövő héten kérek időpontot merr ugy is sokára adnak KT voltam

[link]

2024. jún. 26. 06:20
 1220/1723 A kérdező kommentje:

Szerintem is szépen alakul, de tenylef probalj ugyan olyan teszttel tesztelni ha még fogsz😊

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen🤞😊

Ebben a honapban ki miatt izgulhatunk meg?😊

2024. jún. 26. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!