Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1181/1723 anonim ***** válasza:

Már meg is nyugodtam. Most már semmi nem volt. Gondolom az a pici ami maradt még este gyűlt össze.

:)

2024. jún. 22. 08:23
 1182/1723 A kérdező kommentje:

Na, orulok😊

A barna mindig “jobb” mint a piros, mert az nem friss vert jelez🙂

En meg probalom nem agyon matekolni magam csutortokig🙈🙈 egyszer kijon ugy, hogy jo is lehet, utana megint nem😅 es persze hasi uh megallapitasrol sem talalok tul sok infot, mik a tartomany ertekek vagy ott minek kellene ennyi idosen latszani.

2024. jún. 22. 08:29
 1183/1723 anonim ***** válasza:
Èn egyszer kiszámoltam hogy talán mégis jó és ott befejeztem. Két hét múlva már fixen kiderül (bár péntekre is ezt hittem). Engem már az is nyugtat hogy jó helyen van mert én ettől féltem igazán, hogy nem elég hogy fogy az időnk majd a méhen kívülivel még egy petevezetőt/fészket is elvesztek. Remélem ha megszakadt most már gyorsan kiürül esetleg amilyen pici a dolog felszívódik. Következőnek viszont már nem tesztelek csak 1-et. Az orvos kb kiröhögött, hogy ezek semmit nem jelentenek a kimenetelről. Ha pozitív pozitív és ennyi. :)
2024. jún. 22. 08:39
 1184/1723 A kérdező kommentje:

Ha app szerint nezem, sose jon ki. Menstruacio alapjan felesleges szamolni a kesei ovu miatt (7 hetes lettem volna az alapjan)🙈

Ha logikusan gondolkozok, hogy amikor dokinal voltam, akkor foganhatott majdnem 4 hete (+ - par nap) es arra kb 2 hetet (14nap)kellene szamolni ugye az atlaghoz. Az 5+5 - 6+2 korul mozoghat, igy viszont annyira nem olyan veszes az 5-6 hetes gs. es 9mm-es petezsak, foleg hasi uh-n.

Csak amikor meg a kisfiamra gondolok, amikor barnazassal voltam hasonlo idoben uh-n, ott mar latszodott az embrio, bar ugye az huvelyi uh volt. Nem kizart, hogy azon most is tobbet lattunk volna, nem csak sejtheto “embrionalis elemeket”

Szoval en is csak annyiban nyugodtam meg, hogy nem mehen kivuli🙈

2024. jún. 22. 09:43
 1185/1723 A kérdező kommentje:

Akinel van mar gyerkoc, hogy viselitek a frontokat?

En kezdek a falra maszni🙈

2024. jún. 22. 10:51
 1186/1723 anonim ***** válasza:
5-kor kelt ma. Most fektettem le másodszorra, mert semmi nem jó. Igazi kerti gyerek, de persze az esőben nem fogok kimenni vele, amit nem teljesen ért h mégis miért nem. Úgy érzem, hogy a pocaklakóm is érzi a frontot mert nagyon be van indulva.
2024. jún. 22. 12:19
 1187/1723 anonim ***** válasza:

Itt meg nagyon sokáig aludt reggel magához képest, de amúgy ma semmi se jó. Egyszál pelenkába őrjöng egész nap. Nyilván nem segít a hangulatán hogy rajtam is azt látja ki vagyok.

Sz

2024. jún. 22. 12:36
 1188/1723 A kérdező kommentje:

Akkor en is bizok benne, hogy ez csak a front es elmulik🙈 bar napok ota megvaltozott a viselkedese, anya kell de joval elutasitobb velem

Mi ejfelkor fekudtunk, 6kor mar talpon volt es az istenert se akar aludni meg most sem🫣 en bevallom tudnek helyette is, annyira erotlen vagyok napok ota. Nagyon varom, hogy haza erjen a ferjem😁

2024. jún. 22. 12:49
 1189/1723 anonim ***** válasza:

Csajok segitsetek már én képzelem oda x epil teszt lepatitottam a muanyag részt mert láttam valamit de nem vagyok biztos benne vélemények?

[link]

[link]

KT

2024. jún. 22. 13:11
 1190/1723 A kérdező kommentje:

KT - xepil tesztekrol nagyon sok rosszat olvasni.

Eloben van szine a 2. Csiknak? Igy kepen inkabb feher

Ha tudsz vegyel egy predit, facellet vagy vizeletsugaras david (nagyon hasonlo predihez)

2024. jún. 22. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!