Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Holnap vagy vasárnap ha addig nem jön meg
KT
Szerintem túlreagálod V! Mind aggódtunk érted mikor írtad mi volt és akkor is most is nagyon drukkolunk neked hogy minden rendben legyen. Azért engem emelt ki gondolom M, mert legyünk őszinték nekem elég “rosszul áll a szénám” ahhoz, hogy ha még véreznèk is az esetemben egyértelműen a végét jelentené a dolog.
De értem hogy rosszul esik. Sajnálom.
Sz
V! Nem szerettelek volna megbántani! Illetve írtam hogy egy másik kérdésnél nem ebbe a topicba olvastam!
Konkrétan annál a kérdésnél a kérdezőnek nagyon lassan erösödtek a tesztjei és teljessen rá illett Sz-re amiket ott ő irt. Ezért kezdtem aggódni hogy nem e ő az és ezért kérdeztem rá konkrétan.
De nyilván senki vérzésének nem örülök!
Sajnálom ha megbántottalak tényleg nem volt szándékomban senkit bántani!
M
161/V
Orulnek ha maradnal koztunk es tovabbra is aktiv lennel. Emberek vagyunk, nem emlelezhetunk mindenkinel minden reszletre. En is sokszor elfelejtek dolgokat, olyan embereknel is, akikekkel surun beszelek.
Szerintem ez tovabbra is egy osszetarto kozosseg, ahol barmirol beszelhetunk, ne erezd magad kirekesztve.
En tudom min mesz keresztul, az elso terhessegem elso trimesztereben agynyugalomban voltam es szedtem a gyogyszereket.
Orulnek ha tovabbra is irnal, mi a helyzet veletek🤞😊
Ahogy mindenki masnak is, orulok amikor beszamolokkal jottok😊
Sziasztok!
Nálam kicsit visszatért a barnázás. Nem erősebb mint amikor először megjelent, csak mivel pár napig nem jelentkezett, azt hittem ennek már vége. Hát erre nem újra megjelent?
Na mindegy, nem tudok vele mit csinálni.
Holnap megyek a dokihoz, aztán kiderül… 🙂
Kitartást mindenkinek, aki várakozó állásponton van épp.
És Csajok ne “veszekedjetek”, kicsit mind egy cipőben járunk, ki így, ki úgy, de okkal vagyunk ebben a topikban. Mindenki szorít mindenkinek, én legalábbis ezt érzem itt. :)
Szándékosan biztosan nem akar senki megbántani senkit, és ha fél napig nem nézek fel, már nagyon kell figyelnem, kinek reagálok, vagy hogyan, nehogy összekeverjem a neveket, helyzeteket.
Zs
Szurkolok nagyon Zs neked is holnap. Írj majd te is mi volt. Én 3ra megyek.
Sz
Köszi Sz, írok majd mindenképp. Én reggel megyek, legalább az már mindjárt itt van 😅
Várom én is a te délutáni beszámolódat, szorítok nagyon 🤞🏼
Zs
Zs es Sz, nagyon várjuk a híreket🤞😊
Zs en elso terhessegem elso trimesztereben többször barnaztam gyógyszer mellett is es halisten semmi gond nem volt, remélem nálad sem lesz🙂
Ki hogy van, ezekben a párás meleg napokban?🙂
En tulelesre jatszom a kisfiam mellett, de nem miatta😁 Folyamatosan emelygek, szedulok, csomószor elmegy a latasom par pillanatra (vérnyomásom alacsony, pulzus magas) ugy erzem, alig kapok levegőt, egesz nap faradtsag van rajtam es ezek miatt egész nap sirhatnek, de azert még tartom magam🙈
Én nem viselem nehezebben mintha nem lennék terhes. Ami zavar, hogy minden rámelegszik a pocakomra😅 Amit írsz kérdező az nekem is volt, kb 16-17. hét körül elmúlt azóta, tudom is élvezni a várandósságot.
Inez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!