Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1121/1745 A kérdező kommentje:

Mindenképpen fogok írni nektek, ahogy tudok.

KT - lehet hormonzavar miatt, fertozes, sok minden lehet es minden ciklusban lehet valami uj.

Orvosnal voltal vegul multkor? Most nem emlekszem

2024. jún. 18. 18:02
 1122/1745 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok kérdező neked! Én elengedtem a dolgot.

Sz

2024. jún. 18. 19:34
 1123/1745 anonim ***** válasza:

Kérdező igen voltan uht is néztek minden rendben volt van a doki azt mondta elofordul egy hónap kimaradás semmit nem látott gondot az uhan

KT

2024. jún. 18. 19:51
 1124/1745 A kérdező kommentje:

Sz - ne engedd el, nalam is lassan haladtak a tesztek, es igen, a 3+os digi mellett a sima is mar leugrott majdnem, bar nem ugy mint egy régi teszt. Felni en is félek, hogy esetleg nem jo helyen tapadt meg, ha hajtos napjaim vannak, akkor iszonyatosan szurkalnak, feszulnek a petefeszkeimnel.

Úgyhogy én is holnap vagy megnyugszok vagy nem. Minden ugy lesz ahogy lennie kell🤞

KT - a Premensre erdemes lehet rakerdezni dokinal, nem használ mindenkinel, ahogy olvasgattam, de sokaknak (nekem is) pedig igen. Én csak jót tudok rola mondani, a ciklust szépen beallitja, bár nekem 1 level utan, se par eve, sem pedig most nem jott meg, sikert aratott🙈

Azert javaslom csak ennyire, mert anno nekem is borzalmas sok tünetem volt, 45 napos ciklusok is, darabos verzes, barnazas es nem lattak semmit. Ez pedig egyből helyre billentett

Kitartást lányok❤️

2024. jún. 18. 20:20
 1125/1745 anonim ***** válasza:

Sz- mi a baj miért engedted el? Visszakerestem de nem látom hogy ujabb tesztet tettél volna fel.

KT- terhes nem lehetsz?

En vasarnap 12.dpo-n este csinaltam egy jostesztet es full pozitiv lett

R

2024. jún. 18. 22:42
 1126/1745 anonim ***** válasza:

R annak örülöknek a legjobban vasárnap csinaltam tesztet az ful negativ volt holnap csinalok reggel egyet

KT

2024. jún. 18. 22:47
 1127/1745 anonim ***** válasza:

Csináltam tesztet R, csak már fel se raktam. Pozitív nyilván, de több mint 1 hét késés után ez nagyon kevés. Hitegetni lehet magam vele, de másra nem jó.

[link]

Sz

2024. jún. 19. 00:52
 1128/1745 anonim ***** válasza:

Sz ez szép pozitiv mi a baj vele?

KT

2024. jún. 19. 07:12
 1129/1745 anonim ***** válasza:

Hát csajok ez a hónap is kuka negativ a teszt ugy szerintem holnap jön a nem várt..😔😔

KT

2024. jún. 19. 07:21
 1130/1745 anonim ***** válasza:

KT, több mint egy hete késik (biztos nem csúszott az ovu), ilyenkor már egyformának kéne kb lennie erősségben a két csíknak. Sajnos eleget bújtam a fórumokat ahhoz, hogy lássam ez a teszt nem “csak ennyit tud”. Másoknak ilyenkor már sokkal erősebb. Valamiért nem nő megfelelően a HCG mennyiség a szervezetemben. Minimális esélye van csak annak, hogy azon ritka egyedek közé tartozom akiknek alapból keveset választ ki a szervezetük. A kérdezőnek drukkolok nagyon, mert neki lehet késői ovu vagy a szoptatás esetleg ki tudja, de nálam ezek sajnos nem játszanak.

De nagyon aranyosak vagytok hogy próbáltok biztatni. Meg is hatódtam picit. Pénteken megyek dokihoz és meglátjuk hogyan tovább.

Kérdező, hányra mész ma? Szorítok!

KT! Amúgy nekem most a “sikeres” hónapban és a kisfiamnàl is sárgás folyás vette át a normálnak a helyét a nem várt környèkèn. Ha jól emlékszem te kérdeztél erről.

Sz

2024. jún. 19. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!