Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
B. Én biztos, ami biztos úgy venném ma is van. Lehet előzőleg csak próbált megrepedni most meg sikerült is a tüszőnek.
R! Én pénteken megyek. Erdetileg júli 2 mentem volna, de a halvány tesztek miatt kértem korábbra.
Sz
Na ma csináltam még egyet és továbbra is pozitív, sőt már erősebb is a tesztcsík (tudom ez digitálisnál nem mérvadó).
Kíváncsi vagyok mi lesz így, mindenesetre ez egy érdekes ciklus. Két napja brutálisan fáj a bal petefészkem körül a hasam.😅😅
B
R, én pénteken megyek dokihoz, addig “szigorú” pihenés. Szerencsére HO-ban tudok dolgozni, így ezt kivitelezni sem nehéz.
Csak az idő telik lassan… 😬
Ki hogy van ma? :)
Legyen szép napotok,
Zs
Én fáradt vagyok, csalódott és elkeseredett. Néha kissebb alhasi fájdalmaim vannak. Ennyi…. Sose lesz péntek úgy érzem.
Amúgy meddig várnak a műtéttel arra, hogy magától megjöjjön, ha most pénteken beigazolódik hogy gond van nálam?
45 perce várok annyira félek…
Holnap tölteném a 10.hetet…
161/V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!