Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Gratulálok R 😊🥰
Akor már csak ketten maradtunk ha jól gondolom😁
20.ra nem várom tegnap teszteltem az negatív de sejtettem hogy az lesz .
KT
Igen tudom reménykedem még 😁😊
KT
R! Neked szép a predi is nem úgy mint nekem volt. Gratulálok! Szerintem ne tesztelj többet. Neked nincs ok az aggodalomra.
Sz
13.
Ez amiket most felraktam ez tobbedik pisibol lett.
Sz- köszi, igen en nem szoktam mar utana tesztelni
R
Hát csajok lehet már én gondolok mindent minden be de miota volt ez a hormon zavar már aggaszt minden ...
Mindig barnaztam mensi előtt 3-4 nappal előtte most meg még semmi lehet hogy a dm terhesvitamin helyre rakot !? Vagy megint zavart lesz a mensi 🥺😅
Páromat már szerintem kiakasztom evvel de türelmes 🥰
Véleményetekre vagyok kivancsi kivel volt hasonlo vagy mit gondoltok
KT
Csajok ki mikor megy dokihoz?
KT- en ugy tudom a barnázas progeszteron hianyt jelent
R
Sziasztok Lányok!
Gratulálok a sok újabb pozitív teszthez. Olyan jó látni, hogy szépen jönnek a babák. 🥰
Nekem szombaton-vasárnap lenne a nemvárt. Ma kipróbáltam a digitális ovu tesztet és délelőtt, este is pozitív lett. Az estiről kb leugrott a csík. A ciklusom 33 napos átlagosan, 21 napon volt elvileg az ovum, előtte is volt pozitív ovu tesztem így abból gondolom. Viszont ez a poénból megcsinált digitális ovu teszt megzavart. Mégsem lett volna 21 napon ovu hanem most van?😅😅
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!