Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Drukkolok R🤞
Ep esszel tudom ezeket es sose gondoltam, hogy ennyire megfogok zakkanni🙈
12 hetest en is maganba csinaltattam anno, apuka bejohetett, pedig maszkolos idoszak volt. Sot a magandokim es azt javasolta, hogy maganba menjek genetikaira
Sziasztok! :) kicsit eltűntem 😄 én sem vagyok babás még, ez a hónap tuti kuka, odavoltunk nyarlani túrázni és ez a két hét úgy lefárasztott őszintén még egymáshoz sem volt energiánk és mire észbekaptam már "app szerint megvolt az ovum" nyilván nem bízok benne de azért kétlem, hogy egy hetet tévedne így mar kuka 😃😃 de őszintén szerintem kellett is ez most nekem, hogy ne agyaljak rajta mint az utóbbi hónapokban, és újult erővel tudjunk folytatni a projektet 🥰
Gratulálok mindenkinek aki + lett 😍😍
F
*nyaralni 😂 nem nyarlani
Olyan gyorsan írtam nektek, hogy a betűk egy pár helyen összevesztek 😂
F
Nagyon sok oldalt kellett visszaolvasnom ha jól látom már csak KT B és én vagyunk baba nélkül igaz? R te pedig reméljük hamarosan pozi leszel 🥰 és remélem mi is tudunk mihamarabb csatlakozni hozzátok!! 🥰
F
Szia F igen én még baba nélküli vagyok az ovuhoz meg annyi app szerint 6.an volt LH szerint 12.en
De jó akkor teljes kikapcs volt merre voltatok ?
KT
Szia F! Vedd úgy, hogy rápihentetek a sikeres ciklusra ami most jön.
Nekem migrénem van. Ma veszek még egy predit és megcsinálom délután mert megint kezd elfogyni a remény forrásom annyi rosszat olvastam lassan erősödő tesztekről.
Sz voltam. Mindig lemarad.
Zs hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!