Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Közben ránéztem újra a tesztekre és jó sorrendben (nem úgy mint hajnalban) nappali fénynél megszáradva kissé reménykeltőbbek. Vagy csak én akarom hinni.
Sz
Sz - szépen erősödik😊
Azert raktam fel en is megint a teszteket, mert lassan erősödnek, de amig latszik az erősödés, addig nincs baj😊
Predi jobb ebben mint facelle, meg ha nyugtalan vagy vegyél digit ami a heteket mutatja, en holnap csinalok egyet, hogy az okes-e
Sz- nekem is ilyen halványak voltak ezek a tesztek még késés után is. Mára meg már 6+3napos vagyok biztos minden rendben lesz nálad is. Illetve szerintem se olyan jó minőségűek mint régen :/
M
Csajok szerinrem a tegnapi LH teszt nálam pozitiv volt mert ma nem rég csinaltam egyet jóval halványabb lett még a kontrol is
KT
Sz- szerintem ezek a tesztek teljesen jók.
KT- akkor indulhat az izugulas. Ez nektek hanyadik honap?
En kicsit le vagyok lombozva mert olyan mintha vizes folyasom lenne az meg ugye a menstruacio kozeledtet jelzi.
9.dpo van ma
R
R, nekem is volt ebben a ciklusban, szóval nem feltétlenül.
Sz
R- én az utolsó ciklusomban full száraz voltam még ovukor is pedig akkor szokott lenni folyás mindig majd ahogy közeledett a nemvárt napja elkezdett folyásom lenni nem túl vizes de nem is sürű és sikeres ciklust zártunk.
M
Komolyan?? Akkor tenyleg lehet van remeny :)
R
R mi nekünk ez a 6 hónap hogy próbálkozunk hivatalosan de már decembertől probalkozunk de január a hivatalos de én a negativ teszteknél lombozodok le ez az első hónap amikor lh tesztet probaltunk de e 12 órás melom mellet a párom folyamatosba van van hogy éjjeles csak reggel talizunk olyankor szóval nem egyszerű nekünk de már mindent bevetünk 😁na ebbe mindent bele sűrítettem remélem érthető azért 😅
KT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!