Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Fogsz tesztelni R?
Én sajnos az LH teszt kérdésben nem tudok segíteni mert nem használtam még.
De érdekes amúgy ez a dolog mindig meglepők 😅
R szorítok végén én maradok még baba nélküli😅
De amúgy ez pozi vagy még nem?🥹
KT
Hát ez mar majdnem pozi. Ha hnap egyutt lesztek az teljesen jo idopont :)
Haaat nem akarok meg tesztelni.
Hetvegen nem is lesz ra lehetőségem, addig meg nem erdemes. Ha vasarnap-hetfon még fent lesz a hőm akkor ugyis majdnem biztos h baba van a dologba
Ma este tudtunk együtt lenni de a hónapot kimaxoltunk 2 -3 naponta eddig együtt voltunk 🤦♀️
R mikor tesztelsz vagy mikor lenne a nem várt?
KT
Hát csajok, nekem tudtam hogy nem szabadott volna tesztelni megint. Nagyon elkeseredtem. Megint eltelt 2 nap és nem erősödött. Sajnos ez mar biztos nem jó jel. 2 naponta azért duplázódnia kéne, most meg szép erősnek lenni.
Sz
Sz másik tesztet nem probalsz ki ? Predire mostanában sokan panaszkodnak miota újabb lett
KT
KT - még nem pozitív, majd ha egyforma erős, viszont ha 2-3 naponta együtt vagytok, akkor ott gond nem lehet😊 nemtudom mennyire figyeled magad, de amikor jelen van a termekeny nyák is, akkor 2 naponta együtt lenni.
Ovu pedig bármikor lehet, nalam is atlag 18-21.cn volt, csak 28.napra meg is jött utána...
Sz - tesztelj 2 nap mulva, nekem is volt egy lightosabb szakaszom az elején. Bár én ugy nez ki facelle teszttel nem vagyok annyira kompatibilis, nalam a Predi jobb
Ma reggel elkezdtem enyhén “barnázni”, de nagyon halvány, inkább csak enyhe rózsaszín vagy barackszín.
A doki azonnal írt gyógyszert, de teljesen összetörtem.
Kérlek negatív történeteket most ne írjatok, csak akkor ha valakinek innen még volt pozitív végkifejlet…
Zs
Szia Zs! Nem az enyém, hanem nővéremé. Mindkettő gyerekkel végig barnázott és nem lett baj! Sokszor ment vele a férje is, anya is ügyeletre. Kapott progit feküdnie kellett és mindkét terhességből két egészséges rettentő eleven gyereke lett :)
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!