Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 1011/1673 anonim ***** válasza:

Fogsz tesztelni R?

Én sajnos az LH teszt kérdésben nem tudok segíteni mert nem használtam még.

jún. 12. 19:43
 1012/1673 anonim ***** válasza:

De érdekes amúgy ez a dolog mindig meglepők 😅

R szorítok végén én maradok még baba nélküli😅

De amúgy ez pozi vagy még nem?🥹

KT

jún. 12. 19:49
 1013/1673 anonim ***** válasza:

Hát ez mar majdnem pozi. Ha hnap egyutt lesztek az teljesen jo idopont :)

Haaat nem akarok meg tesztelni.

Hetvegen nem is lesz ra lehetőségem, addig meg nem erdemes. Ha vasarnap-hetfon még fent lesz a hőm akkor ugyis majdnem biztos h baba van a dologba

jún. 12. 20:52
 1014/1673 anonim ***** válasza:

Ma este tudtunk együtt lenni de a hónapot kimaxoltunk 2 -3 naponta eddig együtt voltunk 🤦‍♀️

R mikor tesztelsz vagy mikor lenne a nem várt?

KT

jún. 12. 22:41
 1015/1673 anonim ***** válasza:

Hát csajok, nekem tudtam hogy nem szabadott volna tesztelni megint. Nagyon elkeseredtem. Megint eltelt 2 nap és nem erősödött. Sajnos ez mar biztos nem jó jel. 2 naponta azért duplázódnia kéne, most meg szép erősnek lenni.

[link]

Sz

jún. 13. 05:43
 1016/1673 anonim ***** válasza:

Sz másik tesztet nem probalsz ki ? Predire mostanában sokan panaszkodnak miota újabb lett

KT

jún. 13. 07:55
 1017/1673 A kérdező kommentje:

KT - még nem pozitív, majd ha egyforma erős, viszont ha 2-3 naponta együtt vagytok, akkor ott gond nem lehet😊 nemtudom mennyire figyeled magad, de amikor jelen van a termekeny nyák is, akkor 2 naponta együtt lenni.

Ovu pedig bármikor lehet, nalam is atlag 18-21.cn volt, csak 28.napra meg is jött utána...

Sz - tesztelj 2 nap mulva, nekem is volt egy lightosabb szakaszom az elején. Bár én ugy nez ki facelle teszttel nem vagyok annyira kompatibilis, nalam a Predi jobb

jún. 13. 08:02
 1018/1673 A kérdező kommentje:

Szerintem ezek a tesztek már nagyon lassan erősödnek, minimálisan látszik, de nem az a kiugro, mint a réginel

[link]

2021 (hasonló dpo-val készült)

[link]

Itt siman lenyomta a control vonalat, az újnal meg max ugyan olyan erősségű

jún. 13. 08:08
 1019/1673 anonim ***** válasza:

Ma reggel elkezdtem enyhén “barnázni”, de nagyon halvány, inkább csak enyhe rózsaszín vagy barackszín.

A doki azonnal írt gyógyszert, de teljesen összetörtem.

Kérlek negatív történeteket most ne írjatok, csak akkor ha valakinek innen még volt pozitív végkifejlet…

Zs

jún. 13. 09:54
 1020/1673 anonim ***** válasza:

Szia Zs! Nem az enyém, hanem nővéremé. Mindkettő gyerekkel végig barnázott és nem lett baj! Sokszor ment vele a férje is, anya is ügyeletre. Kapott progit feküdnie kellett és mindkét terhességből két egészséges rettentő eleven gyereke lett :)

Sz

jún. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!