Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 981/1673 anonim ***** válasza:

Köszönöm Nektek! 🥰 7+6 napos❤️

Kérdező, igen, nekem nehezebb volt kivárni az ultrahangokat, mint a pozi tesztet. 😅 De így, hogy van szívhangot sokkal nyugodtabb vagyok már. Már csak a genetikain legyen minden rendben. 10 hetesen fogok menni majd panorámára. 😊 Illetve még mindig nincs semmi tünetem, csak a mellfeszules és fáradtság. 😅

R, drukkolok neked:)

Sz, az hogy erősödik a teszted mindenféleképpen jó! 😊 Nekem is nagyon halvány pozi tesztjeim voltak, majd a mensi elmaradása után 5-6 nappal teszteltem szép erős pozit. 😊

Rc

jún. 11. 20:55
 982/1673 A kérdező kommentje:

Rc - jaj de jó❤️ hasonlóan nehéz kivarni mindkettőt🙈

Panorámaba mi van bent? Hol csinaltatod?

En 6+2 (ovu) vagy 6+6 (menstruáció)!leszek amikor megyek, kíváncsi vagyok mit fogunk látni😊

Sz - ha erdekel, hogy a zakkant teszteleseim során milyenek a tesztjeim, szívesen feltoltom🙂

Igen, nem bírtam megallni🙈

jún. 11. 21:40
 983/1673 anonim ***** válasza:

Engem erdekel :)

R

jún. 11. 21:49
 984/1673 anonim ***** válasza:

Igen, érdekelnek a tesztjeid! :)

Sz

jún. 12. 05:47
 985/1673 A kérdező kommentje:

Picit később hozom őket 😊

De egyre biztosabb vagyok benne, hogy hiaba képesek hamar kimutatni, biztosan masabbak ezek az uj tesztek mint régen, iszonyat lassan erősödik, ha 2 naponta nézem is, viszont láthatóan erősödik🙂

jún. 12. 06:24
 986/1673 anonim ***** válasza:

Én már megőrültem volna. Azért nem is merek már tesztelni. Most láttam hogy erősödött és reménykedek, de ha a következő se lenne elég erős tuti kiborulnék :(.

Sz

jún. 12. 08:00
 987/1673 A kérdező kommentje:

Amit tudok sajat tapsztalat alapján mondani, hogy a Predi szépen erősödik, abban nem csalódtam most sem, bar a régi jobb volt.

Viszont a Facelle, terhesség megállapítasra jó, de ha valaki van olyan őrült, mint én, nem javaslom azzal követni, mert ez a teszt micsinalt😅 es a facelle inkább délután mutat erősödést, mint reggel🫣

Én már túl vagyok a tesztes idegeskedesen, most már csak úgy jó latni a 2 csíkot🙈

Több babát nem tervezünk, igy eze az utolsó tesztelős időszakom, igy kimaxolom őrült nő módjára😂

Predi (meg 1 tesztelésre való van)

[link]

Facelle

[link]

jún. 12. 08:18
 988/1673 anonim ***** válasza:

Kérdező, wow! Mennyi teszt 🙈😄

De a Predi nagyon szépen mutatja az erősödést. Es végülis ha neked jól esik, tesztelj ahogy a csövön kifér. Az a lényeg, hogy neked jó legyen, nem mások véleménye. 🙂

Én hétvégén csináltam egy digitálisat, 2-3 hetet jelzett. 🤞🏼

Zs

jún. 12. 08:24
 989/1673 anonim ***** válasza:
Sz, teljesen felesleges szerintem többet csinálni ha már van 2-3 pozi csak magadat stresszelnéd ha nem erősödött annyit mint gondoltad. Én a nem várt napján csináltam 3 tesztet amik nem voltak egyáltalán erősek, meg rá egy hétre egy digitálisat ami 3+t mutatott. Nehezen de ki kell bírni a nulladik uh-t ahol a doki már úgy is látja amit kell.😊
jún. 12. 08:24
 990/1673 A kérdező kommentje:

Zs - köszönöm, engem tényleg total megnyugtat🙈

Amugy szerintem az utolsó baba projekt es a szopi miatt is csinálom, egyszerűen látom, hogy nem halványul es megnyugtat. Megtehetnem, hogy nem írom ki es nem allnanak belém, de nem zavar ha valaki nem ért egyet ezzel😊

Fogsz csinálni még 1 digit orvosig? Nekem elvileg ma vagy holnap jön meg a digi es pénteken akarom megcsinálni, ott mar bőven 3+t kell mutatnia😊

jún. 12. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!