Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Köszönöm Nektek! 🥰 7+6 napos❤️
Kérdező, igen, nekem nehezebb volt kivárni az ultrahangokat, mint a pozi tesztet. 😅 De így, hogy van szívhangot sokkal nyugodtabb vagyok már. Már csak a genetikain legyen minden rendben. 10 hetesen fogok menni majd panorámára. 😊 Illetve még mindig nincs semmi tünetem, csak a mellfeszules és fáradtság. 😅
R, drukkolok neked:)
Sz, az hogy erősödik a teszted mindenféleképpen jó! 😊 Nekem is nagyon halvány pozi tesztjeim voltak, majd a mensi elmaradása után 5-6 nappal teszteltem szép erős pozit. 😊
Rc
Rc - jaj de jó❤️ hasonlóan nehéz kivarni mindkettőt🙈
Panorámaba mi van bent? Hol csinaltatod?
En 6+2 (ovu) vagy 6+6 (menstruáció)!leszek amikor megyek, kíváncsi vagyok mit fogunk látni😊
Sz - ha erdekel, hogy a zakkant teszteleseim során milyenek a tesztjeim, szívesen feltoltom🙂
Igen, nem bírtam megallni🙈
Igen, érdekelnek a tesztjeid! :)
Sz
Picit később hozom őket 😊
De egyre biztosabb vagyok benne, hogy hiaba képesek hamar kimutatni, biztosan masabbak ezek az uj tesztek mint régen, iszonyat lassan erősödik, ha 2 naponta nézem is, viszont láthatóan erősödik🙂
Én már megőrültem volna. Azért nem is merek már tesztelni. Most láttam hogy erősödött és reménykedek, de ha a következő se lenne elég erős tuti kiborulnék :(.
Sz
Amit tudok sajat tapsztalat alapján mondani, hogy a Predi szépen erősödik, abban nem csalódtam most sem, bar a régi jobb volt.
Viszont a Facelle, terhesség megállapítasra jó, de ha valaki van olyan őrült, mint én, nem javaslom azzal követni, mert ez a teszt micsinalt😅 es a facelle inkább délután mutat erősödést, mint reggel🫣
Én már túl vagyok a tesztes idegeskedesen, most már csak úgy jó latni a 2 csíkot🙈
Több babát nem tervezünk, igy eze az utolsó tesztelős időszakom, igy kimaxolom őrült nő módjára😂
Predi (meg 1 tesztelésre való van)
Facelle
Kérdező, wow! Mennyi teszt 🙈😄
De a Predi nagyon szépen mutatja az erősödést. Es végülis ha neked jól esik, tesztelj ahogy a csövön kifér. Az a lényeg, hogy neked jó legyen, nem mások véleménye. 🙂
Én hétvégén csináltam egy digitálisat, 2-3 hetet jelzett. 🤞🏼
Zs
Zs - köszönöm, engem tényleg total megnyugtat🙈
Amugy szerintem az utolsó baba projekt es a szopi miatt is csinálom, egyszerűen látom, hogy nem halványul es megnyugtat. Megtehetnem, hogy nem írom ki es nem allnanak belém, de nem zavar ha valaki nem ért egyet ezzel😊
Fogsz csinálni még 1 digit orvosig? Nekem elvileg ma vagy holnap jön meg a digi es pénteken akarom megcsinálni, ott mar bőven 3+t kell mutatnia😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!