Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 951/1673 anonim ***** válasza:

Update

Nem bírtam ki és csináltam egy digitális lh tesztet, mosolygott úgyhogy úgy tűnik lesz ovu😁😁

B

jún. 9. 00:09
 952/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jövök a predivel. Hát elég haloványka ez is. Nem tudom mi lesz. A fiammal ilyenkor már leugrott a második csík.

[link]

Sz

jún. 9. 05:18
 953/1673 A kérdező kommentje:

Sz hanyadik dpo vagy ma?

B - hajrá hajrá 😁😁

jún. 9. 06:25
 954/1673 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Vagy 15 vagy 13, ha tippelnem kéne.
jún. 9. 06:52
 955/1673 A kérdező kommentje:

Szerintem ha szépen erősodik, akkor minden rendben van😊

Ugyan ilyennel tesztelj 2 naponta. Az is lehet hogy a gondoltnal is később volt ovud?

jún. 9. 07:15
 956/1673 anonim ***** válasza:
Ha úgy van akkor több mint 5 nappal tovább éltek volna a spermiumok, ami azért durva lenne.
jún. 9. 07:22
 957/1673 A kérdező kommentje:

Nagyon kivancsi leszek rád, de ez a predi szép pozitív😊

Nekem is lassan erosodnek a tesztjeim most, kisfiamnal gyorsabban akart leugrani a tesztrol a csík

Mára vettem egy Predit én is🙈 szerintem orvosig megkattanok😅

Délután felrakom a másikkal együtt, első pozitívak közt is csináltam egy Predit

jún. 9. 07:31
 958/1673 anonim ***** válasza:

Sz-Furcsa mert 15.dpo-n nekem is ahogy futott fel a pisi egyből kijött hogy pozitiv, és ugyanolyan erősségű volt mint a kontroll. De latod a kerdezőnek is aztan szepek lettek a tesztjei. Lehet ezek a mai tesztek sem olyanok mint regen :D ugyhogy sztem vard ki mi lesz de egyertelmuen latszik most a amsodik csik, az elozo tesztednel jobban kellett hunyorogni :)

R

jún. 9. 08:04
 959/1673 anonim ***** válasza:

Sz- hanyadikan voltatok egyutt, es mikor volt ovu?

R

jún. 9. 08:06
 960/1673 A kérdező kommentje:

A maira en is kíváncsi leszek, mert a regi fajta predi ilyenkor már bőven "leugrott"

Amugy tuti romlottak a tesztek is, mar a clearblue sem megbízható és kb a legtobbrol csak rosszat olvasni.

Esküszöm jobb lett volna on step tesztcsikbol betárazni😅🙈

jún. 9. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!