Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Azert tesztelek még néha, mert ha nem jo irányba menne, akkor legalább feltudjak rá készülni.
Nem veszem sertésnek, mindenki más és máshogy áll a dolgokhoz.
Engem ez picit megnyugtat, ha latom az erősödést, de igazából mára rendeltem egy Predit csak, hogy lássam az elsőhöz képest mennyire erosodott, illetve jövő hét péntekre egy digitálist. Aztan utana halisten kedden mar mehetek orvoshoz is😊
Nem érzem amugy magam feszültnek, csak megnyugtatnak a "tények"🙂
Amugy is halisten egy örökmozgó mellett nem sok időm marad kattogni😁
Sz-nek küldtem hogy lássa nekem milyen halvány volt az első.
És köszönöm a megyugtato kommentet, engem azért biztat, hogy erősödik🙂
Kerdező-Szerintem is halovanyabb mint kene legyen de tudod irtam, hogy nem olyanok ezek a tesztek mar... Nagyon sokaknal latom hogy sokadik dpo es nem azonos erossegu a ket csik. Jovoheten mar mesz dokihoz?
Sz- fura amit irsz mert termekeny nyak ovu elott van illetve az ovu napjan. Nem tudom hogy vizsgalod a nyákot de ha nem "nyulsz fel" :D akkor nem biztos hogy a valos eredmenyt kapod. Tudod ezt en tanultam ezeket a dolgokat :D
R
Vissza néztem en is a képeken a kisfiammal a teszteket, a régi predi sokkal jobb volt.
Sajnos nem jövő héten, hanem utana, 18-an. Annal előbb talan ertelme se lenne, mert mensi szerint 6+6 leszek, ovu alapján meg 6+1
Addig marad az izgulás. Jövő hét pénteken egy digit csinálok még, azt nem szokták szidni es ha 3+t ir, az mar jo előjel🙂 próbálok addig nem megzakkanni😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!