Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 941/1673 A kérdező kommentje:

Köszönöm Rc😊 jövő hét péntekre egy digitálist rendelek, de amugy befejeztem a tesztelést😊

Nekem továbbra is megvan a reggeli émelygés😅 igazából ez nem hiányozna, ha elmulna. Nagyon kíváncsi vagyok en is mit mondanak neked🤞😊

Sz - elysium tesztből amiket csináltam nekem is nagyon halvanyak lettek, szerintem azokat ki is dobtam. Predi vagy facelle vizeletsugaras szépen mutatja😊 még azért ne temesd

Tudod irtam, hogy 18an voltunk egyutt, 20an volt ovu es még is sikeres hónap lett🙂

19.dpo vagyok és szép lassan erosodtek a tesztjeim, kb 2-3 naponta láttam erosebbnek.

Nagyon drukkolok🤞❤️

jún. 8. 06:20
 942/1673 anonim ***** válasza:

Kérdező-mi 17.cn voltunk egyutt(este 10kor),ugyhogy az majdnem mar 18. :D

És 19.cn volt ovu napkozben.

De meg csak 4.dpo-n vagyok ugyhogy meg bő egy hét

R

jún. 8. 08:06
 943/1673 anonim ***** válasza:

A spermiumok amugy a termekeny nyákban 48-72 orat siman elélnek, de akar 5 napot is, ezert lett aikeres honapod :)

R

jún. 8. 08:07
 944/1673 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked is R!😊🤞
jún. 8. 08:14
 945/1673 anonim ***** válasza:

Köszi, elozo ciklusban vhogy ereztem hogy nem lesz jo. Nem is ennyire jo idoben voltunk egyutt. Most semmilyen megerzesem nincs :) csak meg marha sok ido mire eldől.

R

jún. 8. 12:33
 946/1673 anonim ***** válasza:
100%

Csajok az x epilen látszik :) reggel megcsinálom a predit is!

Az Elysium egy kaki

Sz

jún. 8. 14:08
 947/1673 A kérdező kommentje:

En is igy voltam vele Sz🙈

Jujj, várjuk a holnapi Predit🤞😊

jún. 8. 15:39
 948/1673 anonim ***** válasza:

Izgiii lassan mindenki babás lesz :)

R

jún. 8. 17:31
 949/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok

Régen nem jelentkeztem már. Képzeljétek sikerült az államvizsga, diplomás lettem😁 Gratulálok mindenkinek a babákhoz, vigyázzatok magatokra🥰❤️

Most viszont egy kérdéssel fordulok hozzátok. Most használok először lh tesztet. Eddig a mostani lett a legerősebb 20. cn-on vagyok átlagosan 33 napos ciklussal. Aki használt esetleg one step tesztet várható, hogy azonos erős vagy erősebb lesz a második csík vagy ez a maximum?

[link]

jún. 8. 21:52
 950/1673 anonim ***** válasza:
B voltam 🫣
jún. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!