Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Én még baba nélküli vagyok 😁
Szedem a dm vitamint vettem Lh tesztet azt mensi utan hány nappal érdemes használni?
Gratulálok az új babásoknak
KT
Kt én 8.tól fogom kezdeni kövi ciklusban
Sz
Nekem megvolt az ovu (ultrahanggal kovetve), Lh tegnap meg ma delelott volt pozitiv, es masodikan keso este voltunk egyutt. Ovu ma napkozben lezajlott,ugyhogy elvileg esely megadva.
KT- attol fugg hany napos a ciklusod. En csak akkor kezdem ha mar kezd termekeny lenni a nyak.
R
KT - én végig szoktam vinni a ciklust, ahogy vege a menstruációnak, elkezdtem tesztelni. De amúgy mindig voltam tünetek amik jelezték volna a közeledtet, igy nálam például 15.cn-tol elég lett volna.
Ha sikerült olcsó tesztet szerezned, akkor én 10.cn-tol minimum csinalnam ovuig😊
Engem az utolsó 2 ciklusban a nyák is becsapott, most az utolsó ciklusban joval kevesebb volt, mint előtte lévőkbe🙈
Cikluszavarra amugy tényleg nagyon jó a Premens, a dokinal egy kerdest megérhet. Mellete pedig vastagitja a mehnyalkahartyat. Hiaba irjak a dobozán, hogy főként pms-re van. Mindkét alkalommal javasolta a dokim🙂
Plusz ha valakinek érdekes lehet Wtn (hormonmentes) folat is szerintem besegitett😊
Sz - kitartást! Még van remény🤞 én pozitív teszt mellett is szurkalodok es folyamatosan azt erzem, mindjárt megjon...
Zs - halkan gratulálok🥰
Köszi kérdező a bíztatást, de mi sajnos nagyon keveset tudtunk együtt lenni, nyák/fájdalom alapján a feltételezett ovuról is jól lemaradtunk, de majd kövi ciklusban.
Azért rendeltem tesztet és ma délutántól tesztelek párat amíg meg nem jön, mert olyan gyógyszert szedek amit terhesen nem szabad. De most nem szeretnék reménykedni nagyon.
Sz
Sziasztok!
Kérlek ne nevessetek ki, de szükségem lenne olyanok véleményére akik tapasztaltabbak.
Írtam itt pár napja, hogy van egy halvány tesztem, ma reggel ismételtem. Mindkettő Predictor.
A mai már erősebb, de nem olyan erős mint a kontroll csík. Ez probléma?
Nézzétek el tudatlanságom, most látok először pozitív tesztet :)
Köszi és szép napot mindenkinek!
Zs
Szia Zs! Ne aggódj, egyáltalán nem gond. Nem is kell olyan erősnek lennie. Ha rám hallgatsz most fejezd is be a tesztelést. Van egy erősödő teszted, a terhességed fejlődik, nem kémiai. Kérj időpontot az orvoshoz és próbálj lazítani. Engedd hogy a tested tegye a dolgát. Segíteni úgysem tudsz rajta, így csak feleslegesen stresszelsz. Nekem se volt a kisfiammal olyan erős. Bár én kettőt csináltam csak.
Nekem közben ma reggel is negatív a 10es teszt de már jönnek a mensi tünetek szóval jól gondoltam hogy ez a hónap is kuka, ami nem baj, mert legalább tudok koccintani a szülinapomon. A férjem azt mondta kövi hónapban igyekszik hogy többet tudjunk együtt lenni, bízom benne hogy sikerül.
Sz
Sz-nek igaza van Zs!
En vagyok az élő példa, aki minden nap tesztel es várja az erősödést, bár tegnap már megnyugtam teljesen, de addig megvoltam kattanva🙈
Rakok fel képet, hogy lásd, 14-16.dpo es már csak délután csinaltam, mert akkor erősebbek voltak nalam
Sz - sajnálom, de még azért ne temesd🙂
Jo szivvel ajánlom tényleg a Premenst es plusz folatot. Ha nincs nagy gond, tudnak segíteni a megfoganas/ megtartasban. Persze orvost előtte érdemes akar telefonon megkerdezni, mert azért nem cukorka😊
Köszönöm Csajok! 🤗
Sz, szorítok neked! 🤞🏼
Kérdező, neked pedig gratulálok! ☺️
Üdv, Zs
Sziasztok
Voltam nőgyógyásznal meg nézet ultrahangos semmi bajt nem látott azt mondta jó minden a nyálkahartya van megvastagodva valószínűleg a vitamin felboritota a rendszert és most áll helyre ha lesz problema megEk vissza .
KT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!