Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Ilyen. Nekem napfénybe rózsaszínnek tűnt. Naptár szerint 13.dpo érzésre 11. Mindkettőhöz túl halvàny. Bár 2 óràval a teszt előtt pisiltem.
Sz
Van ott valami, én is látom.
Szorítok neked! 🤞🏼🙂
Zs
Én is latok valamit de nekem szurkenek tunik. Azt mondtad eselytelen a terhesseg. Vagy megsem? :)
Tesztelt masikkal
En is látok ott egy halvány csíkot😊
Elysium tesztcsik? Ha igen, javaslok masik fajtát🫣🙈
Sz, nekem is nagyon halvány volt a pozi tesztem, azt hittem, hogy akkor 13. Dpo-n vagyok, de kiderult később fogant a babó. 😊
Holnap reggel is tesztelj egyet. És igenis nekem is akkor jött össze, mikor már ovumkor lemondtam az adott hónapról. :) Aztán első napos kesesnel jött a halvány pozi teszt. 😊 Szóval még bármi lehet belőle, drukkolok! 🥰
Zs, gratulálok! 😊 Boldog babavárást!
Kérdező, nagyon szép pozi tesztjeid vannak. Ha már nincs több teszted, szerintem már felesleges tesztelni. 😊
En alig várom, hogy már hétfő délután legyen. Nagyon lassan telik el ez a 2 hét. Remélem minden rendben lesz a babóval és hallani fogom már a szívverését is. 🥰 Elmúlt szinte minden tünetem, csak a mellfeszules maradt meg, ez egy picit aggaszt, szóval legyen végre hétfő. 😅
Rc
Sz, igazabol nem tudhatod mikor volt ovu :) ha merned a hődet az is csak utolag igazolna hogy volt ovu de a pontos napjat nem tudni ugyanis ahogy irtam is a hőemelkedes elott 2,1,aznap es egy nappal kesobb is lehet ovu.
Ha termekeny nyakod volt a csutortoki egyuttletbol sem kizart a dolog mert 5 napig is elelhetnek a termekeny nyakba a spermiumok :)
R
Sziasztok! A mai tesztem sajnos pont ugyanolyan halvány semmi. Veszek ma másik félét ugyan, de szerintem meg fog jönni és ezek csak vacak tesztek amik hamar hoznak már száradási csíkot.
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!