Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯
 931/1673 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen. Nekem napfénybe rózsaszínnek tűnt. Naptár szerint 13.dpo érzésre 11. Mindkettőhöz túl halvàny. Bár 2 óràval a teszt előtt pisiltem.

Sz

jún. 7. 13:43
 932/1673 anonim ***** válasza:

Van ott valami, én is látom.

Szorítok neked! 🤞🏼🙂

Zs

jún. 7. 14:13
 933/1673 anonim ***** válasza:

Én is latok valamit de nekem szurkenek tunik. Azt mondtad eselytelen a terhesseg. Vagy megsem? :)

Tesztelt masikkal

jún. 7. 16:22
 934/1673 anonim ***** válasza:
Holnap reggel tesztelek aztán kiderül. Egy ugyanilyen tesztem van szóval azzal megvárom a holnapot. Igazából olyan halvány hogy simán lehet hogy én is csak ráképzelem a színt. Kb 3-4 perc után kezdett látszódni. Azért is gondolom hogy esélytelen mert csütörtökön (2 hete) voltunk együtt. Naptár szerint szombaton lett volna ovu, fájdalom alapján inkább hétfőn. Ha szombaton volt ovu ennél erősebbnek kéne lennie, ha hétfőn akkor meg elég kevès az esély hogy csütörtöki együttlétből sikerül.
jún. 7. 16:33
 935/1673 A kérdező kommentje:

En is látok ott egy halvány csíkot😊

Elysium tesztcsik? Ha igen, javaslok masik fajtát🫣🙈

jún. 7. 16:35
 936/1673 anonim ***** válasza:
Igen. Jövőhèten veszek másikat ha nem jön meg.
jún. 7. 16:37
 937/1673 anonim ***** válasza:

Sz, nekem is nagyon halvány volt a pozi tesztem, azt hittem, hogy akkor 13. Dpo-n vagyok, de kiderult később fogant a babó. 😊

Holnap reggel is tesztelj egyet. És igenis nekem is akkor jött össze, mikor már ovumkor lemondtam az adott hónapról. :) Aztán első napos kesesnel jött a halvány pozi teszt. 😊 Szóval még bármi lehet belőle, drukkolok! 🥰

Zs, gratulálok! 😊 Boldog babavárást!

Kérdező, nagyon szép pozi tesztjeid vannak. Ha már nincs több teszted, szerintem már felesleges tesztelni. 😊

En alig várom, hogy már hétfő délután legyen. Nagyon lassan telik el ez a 2 hét. Remélem minden rendben lesz a babóval és hallani fogom már a szívverését is. 🥰 Elmúlt szinte minden tünetem, csak a mellfeszules maradt meg, ez egy picit aggaszt, szóval legyen végre hétfő. 😅

Rc

jún. 7. 16:40
 938/1673 anonim ***** válasza:

Rc hányadik hétben vagy?☺️

161/V

jún. 7. 17:23
 939/1673 anonim ***** válasza:

Sz, igazabol nem tudhatod mikor volt ovu :) ha merned a hődet az is csak utolag igazolna hogy volt ovu de a pontos napjat nem tudni ugyanis ahogy irtam is a hőemelkedes elott 2,1,aznap es egy nappal kesobb is lehet ovu.

Ha termekeny nyakod volt a csutortoki egyuttletbol sem kizart a dolog mert 5 napig is elelhetnek a termekeny nyakba a spermiumok :)

R

jún. 7. 18:48
 940/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A mai tesztem sajnos pont ugyanolyan halvány semmi. Veszek ma másik félét ugyan, de szerintem meg fog jönni és ezek csak vacak tesztek amik hamar hoznak már száradási csíkot.

Sz

jún. 8. 05:30
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!