Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nem. Holnap reggel fogok. Megvárom az ajánlott két napot és a reggelit hogy rendesen összetudjam hasonlítani. Ha minden rendben van most már erősebbnek kell lennie.
Sz
Sz - nekem is nagyon lassan erősödött végig (és igen 2-3 naponta most is)
Ez mar egy szép pozitív, halkan gratulálok❤️
Köszönöm. Azért nem élem bele magam nagyon inkább. Másodikán megyek dokihoz én addig már nem tesztelek.
Sz
Sziasztok!
Nem vagyok nagy szakértője a témának, de szerintem is jó lesz. Drukkolok neked Sz. 🙂
Ugyanakkor nálam talán kezd beköszönteni valami reggeli émelygés, hányingerféle. Erre van valami jó tippetek, amitől enyhül?
Alapvetően is könnyen felfordul a gyomrom, ma reggel úgy éreztem a saját nyálam is képes lenne meghánytatni. 🤣
Bocsi a részletekért.
Köszi és szép napot nektek🙂
Zs
Sz - elhiszem hogy van benned egy félsz, de minden rendben lesz🤞😊
En 19-en megyek, egy nappal eltoltak az időpontom.
Zs - nekem halisten sem most, sem pedig első gyerkőcnel nem tartott sokaig és mindenkinél más válik be. De amit tudnék javasolni az az, hogy keszits magad melle kekszet (simat vagy gyömbérest) es mielott felkelnel, falatozz belole egy picit, illetve a citromos víz is sokat tud segíteni🙂
Első gyerkőcnel ha par falat nélkül akartam felkelni, iszonyat rosszul voltam. Aztan amikor elkezdtem még fekve falatozni picit es utana keltem fel, ugy elviselhetobb lett😁
Sziasztok!
Megvolt az uh. Minden rendben van a picivel nagyon szépen növekszik🥰 A szívverését is szépen lehetett hallani. ❤️ Jövő héten megyek vérvételre, 2 hét múlva pedig megint uh. Most már egyszerűbb lesz kivárni a 2 hetet. 😁
Rc
Nagyon örülök neked Rc!🥰
Uh alapján mennyi idős a picur? 😊
En is annyira várom, hogy végre megtudjam, minden rendben van-e😊
Én is várom hogy kideruljon hogy sikeres-e a hónap, nem erzek semmit
Itt mar lassan mindenki babas :)
R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!