Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Szerintetek ez hány nap mulva leszek pozi ? Bocsi a hülye kérdésért csak először csinalok ilyen LH tesztet
KT
KT - milyen érzékenységű a teszted?
Nekem volt olyan, hogy egyik nap ilyen halvány volt es masnap ott virotott a 2 hasonló erősségű vonalka. De volt olyan is, hogy szépen erosodott napról napra, ott amikor szép erős 2 csikos volt, de még nem egyforma erős, akkor másnap lett lh csúcs es az első negatív teszt az ovu napja.
Remélem érthetően irtam🙈
Expectes 20mlU/ml szóval nem olyan érzékeny.
4dbos volt egymás utani nap csinaltam a mai erősebb kicsit mint a tegnapi .
De a mensi naptár szerint ma van ovu de akkor még se 😅
KT
KT-ez az lh teszt meg abszolut semmi.. Amig nincs nyakod ne is tesztelj hanyadik ciklusnapon vagy?
Az se biztos h a negativ teszt az ovu napja, mert nekem 3.an egesz nap pozi volt az lh teszt, 4.en volt ovu lattam az ultrahangon, és 4.e delelott meg pozitiv volt az lh teszt.
4.en este mar sargatest latszodott csak ultrahangon.
R
Csajok leirom Nektek ezt a ciklust teljesen mert en most mindent figyeltem és uh is volt. Szerintem tök erdekes es csodas hogy minden mindennel osszefugg :) azt hozzateszem hogy hattertudason van mert vegeztem tanfolyamot a szimptotermalis modszerre.
Ciklusaim 32-33 naposak (még szoptatok, IR is van)
A 12.napon meg abszolut semmi nem volt. De innentol kezdve minden nap ellenoriztem a nyakot( igen ehhez be kell nyulni a huvelybe)
Cn 13-14-15: erzodott már némi nyák, a mehszaj lent volt még és zárt volt.
Cn. 16: első igazi termekeny nao amikor termékeny nyák volt. Tojasfeherjes. Lh teszt negativ. Mehszaj fent van es kezd kinyilni
Cn. 17:nagyon sok tojasfeherjes nyák, mehszaj fent es nyitott, lh negativ. Estere terveztuk az egyuttletet mert sejtettem hogy holnap lesz az utolso termekeny nyákos nap.
Cn. 18: tojasfeherjes nyák, mehszaj fent és nyitott. Lh teszt delelott, és du is pozitiv. Ultrahangon 2.1cm-es dominans tuszot lattam.
Cn. 19: mehszaj kicsit lejjebb jott de meg nyitott. Delelott még volt nyák, de delutan egyre kevesebb lett, kezdett termeketlen lenni. Lh teszt delelott pozitiv volt még, de delelott a tuszo mar elkezdett kiurulni, ezt is neztuk ultrahangon. Szoval ezen a napon volt az ovu. Estere a tuszo teljesen kiurult, sargatest lett, egesz nap kellemetlen erzes volt azon a petefeszken. Meg elozo nap delutantol is. Ezen a napon a reggeli hőm 35.99
Cn. 20: első dpo. Mehszaj zart és lent van. Huvely sikos de termekeny nyák már nincs. Hőmerseklet még nem ugrott meg latvanyosan: 36.17
Cn.21: masodik dpo. Hőmerseklet 36.35.ez meg fog feljebb menni a napokban.
Az ovu nem mindig a hoemelkedest megelozo napon van. Lehet ket nappal elotte, egy nappal elotte, aznap, meg egy nappal utana is. Ez is fontoa info
R
Tisztában vagyok vele hogy nem pozitív csak érdeklődés képpen kérdeztem kinek mi a tapasztalata én nem tudok állandóan uhra járni vagy bármi azért gondoltam a tesztet elnézést hogy mertem kérdezni....
Első alkalom h próbáltam..
KT
Köszönöm R! Ez nagyon hasznos!
KT! Szerintem R segíteni akart, nem bántani.
Sz
KT- igen ne haragudj abszolut nem rossz szandekbol irtam :)
En sem uh-ra mentem en kiveteles helyzetben vagyok munkahelyen meg tudom magam nezni :D
Egyik nap lehet meg tok negativ utana valo nap mar lehet pozitiv de tenyleg nezd a nyákodat is :)
Gondoltam hogy segítő csak kicsit az első írása olyan lehurogos volt
Bocsánat a kirohanasér csak tényleg ugy jött le kicsit fáradt vagyok már 12 óra napi melo folymatos 2 napozas ha nem több plusz az itthoni dolgok elnézést kérek tényleg
KT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!